Η απάντηση του Ουγγαρέζου στην Ράλλη

27.03.2012
Κόντρα Νικολέττα Ράλλη – Δημήτρης Ουγγαρέζος: επεισόδιο 13. Αυτή τη φορά έχουμε την απάντηση του Ουγγαρέζου στη σέξι παρουσιάστρια και μπορώ να πω ότι έχει ένα άλφα ενδιαφέρον το νέο επεισόδιο

Κόντρα Νικολέττα Ράλλη – Δημήτρης Ουγγαρέζος: επεισόδιο 13. Αυτή τη φορά έχουμε την απάντηση του Ουγγαρέζου στη σέξι παρουσιάστρια και μπορώ να πω ότι έχει ένα άλφα ενδιαφέρον το νέο επεισόδιο, αφού καιρό τώρα περιμέναμε την τοποθέτηση του. Βλέπεις, κατά τα φαινόμενα, ο παρουσιαστής ήτο εκείνος που ξεκίνησε την κόντρα με το σχόλιο που είχε κάνει - «δεν τρελαθήκαμε κιόλας» - όταν η Ράλλη πήγε καλεσμένη στο Πρωινό mou.

Ο Ουγγαρέζος, λοιπόν, μίλησε στο Πρώτο Θέμα κι εξήγησε γιατί είχε εκτοξεύσει τη συγκεκριμένη ατάκα. Τον ρώτησαν, λοιπόν, αν είχε προηγηθεί κάτι ανάμεσα τους. Και ιδού η απάντησή του:
« Σαφώς και είχε προηγηθεί. Συνήθως υπάρχει ένας πυρήνας όταν λέγονται τέτοια πράγματα ή γίνονται τέτοιες πλάκες. Είναι το λεγόμενο «μεταξύ σοβαρού και αστείου». Αυτό λοιπόν ήταν μια πλάκα, αλλά ο πυρήνας ήταν ένα παράπονο που είχα με τη Νικολέττα, της το εξέφρασα εκείνη τη μέρα που ήρθε, μετά το τέλος της συνέντευξης για να μην της χαλάσω τη διάθεση, και το θέμα για μένα έληξε εκεί».

Κι αναρωτιέσαι τώρα εσύ ο περίεργος τι παράπονο να έχει άραγε από εκείνη. « Με τη Νικολέττα έχουμε ξεκινήσει μαζί, είναι μια γενιά μετά από μένα στο MAD, το πρώτο της δοκιμαστικό το κάναμε μαζί, από κει και πέρα για μένα έχει λήξει το θέμα. Δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο, γιατί είναι κάτι που αφορούσε τη Νικολέττα και μένα».

Όπως κατάλαβες, με την περιέργεια θα μείνουμε...