Ποιος παντρεύεται από τους «Ράδιο Αρβύλα»;

29.03.2012
Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται, σε ωραίο περιβόλι. Και μάντεψε σε ποιανού το περιβόλι θα γίνει ο γάμος... στων Ράδιο Αρβύλα! Σοκ(ι), δέος και ανατριχίλα. Και μάντεψε ξανά ποιος από την παρέα θα ντυθεί γαμπρός

Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται, σε ωραίο περιβόλι. Και μάντεψε σε ποιανού το περιβόλι θα γίνει ο γάμος... στων Ράδιο Αρβύλα! Σοκ(ι), δέος και ανατριχίλα. Και μάντεψε ξανά ποιος από την παρέα θα ντυθεί γαμπρός....

... Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος! Ο... καφετζής ετοιμάζεται να κάνει τη μεγάλη έκπληξη κι εκεί που τον είχαμε φανατικό (πιο φανατικός... πεθαίνεις) εργένη, εκείνος δηλώνει ότι θέλει να κάνει οικογένεια! Και μας άφησε κάγκελο. Την αποκάλυψη έκανε στα «Κορίτσια για σπίτι» και λίγο ο τίτλο, λίγο το κλίμα μάς είπε ότι και τούτος είναι... αγόρι για σπίτι!


«Σκοπεύω να παντρευτώ», είπε, αλλά διευκρίνισε ότι δεν έχει κάνει ακόμη πρόταση στη λεγάμενη. «Η λεγάμενη δεν ξέρω τι σκοπεύει, δεν την ρώτησα, για να σου πω την αλήθεια. Είναι στο στάδιο του ψησίματος, ας μείνουμε εκεί».

Το αγόρι το δήλωσε ξεκάθαρα: «Θέλω να παντρευτώ και θέλω να κάνω και οικογένεια γιατί παραάργησα». Και με κρίση παντρειάς ο Στάθης; Τα απίστευτα... , είπε.