Μελέτη: Έξαλλη, ανέβασε στο Twitter τα οπίσθια της

30.03.2012
Έξαλλη σου λέει είναι η Ελεονώρα Μελέτη με εκείνους που αμφισβητούν το σφριγηλό, σηκωμένο, ολοστρόγγυλο ποπουδάκι της, που φιγουράρει στις σελίδες του ΟΚ, από το πρώτο της μπάνιο. Βλέπεις, πολλοί

Έξαλλη σου λέει είναι η Ελεονώρα Μελέτη με εκείνους που αμφισβητούν το σφριγηλό, σηκωμένο, ολοστρόγγυλο ποπουδάκι της, που φιγουράρει στις σελίδες του ΟΚ, από το πρώτο της μπάνιο. Βλέπεις, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν αν έτσι είναι στην πραγματικότητα τα οπίσθια της Ελεονώρας ή αν ο… Άι ρετούς έκανε το θαύμα του!

Μάλιστα, γνωστός δημοσιογράφος και φίλος της στο Twitter σχολίασε την αμφισβήτηση που δέχεται ο ποπός της, με την παρουσιάστρια να δίνει αποστομωτική απάντηση. Ανέβασε στο προφίλ της αρετουσάριστη φωτογραφία από περσινό μπάνιο και δείχνει φόρα παρτίδα τα οπίσθια της. Βρε γέμισε η οθόνη μας με κ*λο. Και ναι οι διαφορές δεν είναι μεγάλες.

Εξάλλου, η ίδια λίγο παρακάτω σχολίασε χαρακτηριστικά: «Μη μασάτε παιδιά. Δεν είμαι τόσο αδύνατη. Απλά από το κρύο έσφιξαν οι κώλοι». Μωρέ και οι δικοί μας κρυώνουν, αλλά με το μπαρδόν, τέτοιο σφίξιμο δεν το ρίχνουν!