Η Σοφία Παυλίδου στο πλευρό του Φερεντίνου

30.03.2012
Μπορεί στις αρχές της τηλεοπτικής χρονιάς κάποια δημοσιεύματα να ήθελαν τον Χρήστο Φερεντίνο να παρουσιάζει το πρωινό μαζί με την Σοφία Παυλίδου και μπορεί στη συνέχεια κάποιες φήμες νε επέμεναν ότι

Μπορεί στις αρχές της τηλεοπτικής χρονιάς κάποια δημοσιεύματα να ήθελαν τον Χρήστο Φερεντίνο να παρουσιάζει το πρωινό μαζί με την Σοφία Παυλίδου και μπορεί στη συνέχεια κάποιες φήμες νε επέμεναν ότι η σύζυγος του θα προσχωρούσε στην παρέα του Πρωινού ΑΝΤ1, όμως το αγαπημένο ζευγάρι δεν έκανε κι επαγγελματική τη σχέση του. Ωστόσο, η Σοφία έχει πάει καλεσμένη στην εκπομπή, ενώ την Παρασκευή βρέθηκε και πάλι στο στούντιο.

Όχι μπροστά από τις κάμερες, αλλά πίσω αφού βρέθηκε στα παρασκήνια του Πρωινού. Ώσπου, ο Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου την φώναξαν να μπει στο πλατό την ώρα που παρουσίαζαν τη μόδα και παρουσιαστής έδειξε ενδιαφέρον για κάποια κομμάτια, όχι για εκείνον, αλλά για τη σύζυγο. Γιατί, ο σωστός ο άντρας έτσι πρέπει να φέρεται και να μην είναι… μονοφαγάς.

Η ηθοποιός ήταν λίγο τρακαρισμένη, αλλά ο Φερεντίνος φρόντισε να την ξε-αγχώσει κρατώντας τη συνέχεια αγκαλιά, ενώ την υποδέχτηκε με ένα φιλί. Για να μην πούμε για τα κομπλιμέντα και τα επιφωνήματα ενθουσιασμού για τα καλλίγραμμα πόδια που δέχτηκε η σύζυγος από τους υπόλοιπους.