Μικρούτσικος:Σταμάτησε τα γυρίσματα λόγω προβλήματος υγείας

02.04.2012
Βρε λες και τον... μούντζωσαν τον Ανδρέα τον Μικρούτσικο, ο οποίος με τη θεαματική του επιστροφή στην κυπριακή τηλεόραση, είχε την πρώτη αναποδιά. Τα γυρίσματα του κυπριακού show«The Huge Secret»

Βρε λες και τον... μούντζωσαν τον Ανδρέα τον Μικρούτσικο, ο οποίος με τη θεαματική του επιστροφή στην κυπριακή τηλεόραση, είχε την πρώτη αναποδιά. Τα γυρίσματα του κυπριακού show «The Huge Secret» σταμάτησαν, διότι ο παρουσιαστής αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και δεν μπορούσε να ταξιδέψει μέχρι τη Μεγαλόνησο.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία παραγωγής αναφέρει πως ο Ανδρέας δεν μετακόμισε μόνιμα στο νησί όπως αναμενόταν, λόγω ίωσης που τον έχει εξαντλήσει.


«Η παραγωγή είχε προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη μέσω Skype με τον Αντρέα. Όταν η οθόνη στο κομπιούτερ άναψε και εμφανίστηκε ο Αντρέας, αμέσως καταλάβαμε το πρόβλημα που είχαμε. Ο ίδιος ο επέμενε να έρθει και να κάνει το γύρισμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν τον βλέπατε κι εσείς από κάπου, θα λέγατε το ίδιο πράγμα: “δεν υπάρχει περίπτωση”», αναφέρει μεταξύ άλλων η εταιρεία.