Σταμάτη: Απίστευτες αποκαλύψεις για Μπόγρη

02.04.2012
Αυτό που αναγνωρίζουμε εκεί στο Πρωινό mou και δη στο πάνελ της εκπομπής, είναι ότι από τη μύγα βγάζουν ξύγκι και το πιο αδιάφορο θέμα, μπορούν να το απογειώσουν και να του δώσουν μεγάλο ενδιαφέρον

Αυτό που αναγνωρίζουμε εκεί στο Πρωινό mou και δη στο πάνελ της εκπομπής, είναι ότι από τη μύγα βγάζουν ξύγκι και το πιο αδιάφορο θέμα, μπορούν να το απογειώσουν και να του δώσουν μεγάλο ενδιαφέρον. Όπως καλή ώρα έγινε το πρωί της Δευτέρας, που έπαιξαν τη μίνι συνέντευξη που πήρε η Φαίη Σκορδά από τον Γιώργο Μπόγρη.

Τι κι αν από κάτω έγραφαν «ο σύντροφος της Έλλης Κοκκίνου μιλάει για πρώτη φορά»; Πιάσε το αυγό και κούρεψ’ το, διότι ποιον ενδιαφέρει ο Μπόγρης, έστω και με την ιδιότητα του αγαπημένου της Κοκκίνου. Boring. Ειδικά, δε, όταν στη συνέντευξη του ποδαριού δεν είπε τίποτε, μα τίποτε το ενδιαφέρον. Βασικά, το μόνο που μάς έμεινε από όσα είπε, ήταν το κοπλιμάν προς την Φαίη Σκορδά, ότι νιώθει δηλαδή αμήχανα που μιλάει σε μία τόσο ωραία γυναίκα.

Ωστόσο, με το που τελείωσαν οι δηλώσεις, στο Πρωινό mou έγινε του... Μπόγρη με την Σάσα Σταμάτη να κάνει τη μία δήλωση μετά την άλλη. Σχολίασε ότι ο νεαρός μπασκετμπολίστας την «έπεσε» στην Φαίη, κάνοντας την παρουσιάστρια να νιώσει αμήχανα και τον Λιάγκα να μην ξέρει από πού του ήρθε. Αλλά το καλό η Σάσα το άφησε για το τέλος, όπου έκανε αποκάλυψη – σοκ: Ο Μπόγρης ψάχνει τον Ουγγαρέζο.

Και για καλό δεν τον ψάχνει. Αν και η Σάσα δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, μάς μυρίζουν... αίματα, γι αυτό ο Ουγγαρέζος ας προσέχει. Κι αν δεν προσέξει, ας μας ενημερώσει πότε θα βρεθούν στα... Μαρμαρένια αλώνια!