Θρήνος: Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει «χουνέρι» στην Ζέτα;

02.04.2012
Αν δεν το θυμάσαι, που δεν το θυμάσαι, η Ζέτα Μακρυπούλια πρώτα απ’ όλα είναι ηθοποιός. Κάτι, όμως το Dancing with the stars, κάτι τα ρούχα, κάτι το σαμπουάν που καταπολεμάει την ψαλίδα στο ταλαίπωρο

Αν δεν το θυμάσαι, που δεν το θυμάσαι, η Ζέτα Μακρυπούλια πρώτα απ’ όλα είναι ηθοποιός. Κάτι, όμως το Dancing with the stars, κάτι τα ρούχα, κάτι το σαμπουάν που καταπολεμάει την ψαλίδα στο ταλαίπωρο μαλλί της και η ίδια κοντεύει να ξεχάσει ότι είναι ΚΑΙ ηθοποιός.

Ένα σήριαλ είχε συμφωνήσει να κάνει στον λατρεμένο της ΑΝΤ1, «Φέρσου σαν άντρας» για να θυμηθεί και να θυμηθούμε την υποκριτική της ιδιότητα, αλλά η κρίση όλο το έφερνε πίσω και όλο αυτό πήγαινε γι αργότερα. Μέχρι που διαβάσαμε στη Real news, ότι ο ΑΝΤ1 μετά τις τελευταίες εξελίξεις του Dancing και την αναβολή του για τη νέα σεζόν, αποφάσισε να βάλει στον «πάγο» Ζέτα και σήριαλ.

Όχι, δεν το κάνουν για λόγους... εκδίκησης, λόγω Dancing, σε περίπτωση που το μυαλό σου πήγε εκεί. Απλά, όπως διαβάσαμε, ο λόγος που το σίριαλ "παγώνει", είναι επειδή το κανάλι του Αμαρουσίου θέλει να την αξιοποιήσει πρώτα ως παρουσιάστρια και μετά ως ηθοποιό.

Άραγε, πώς θα πάρει το... πάγωμα η Ζέτα; Μπρρρρρ