Ελένη: Μπέρδεψε το δελτίο με το... αιδοίο!

03.04.2012
Γλώσσα λανθάνουσα την αλήθεια λέει; Ή το μυαλό της Ελένης Μενεγάκη μερικές φορές είναι αλλού γι αλλού; Ό, τι κι αν ισχύει πάντως, ένα είναι το σίγουρο: το Λενιώ δίνει και κάνει τα καλύτερα ever σαρδάμ.

Γλώσσα λανθάνουσα την αλήθεια λέει; Ή το μυαλό της Ελένης Μενεγάκη μερικές φορές είναι αλλού γι αλλού; Ό, τι κι αν ισχύει πάντως, ένα είναι το σίγουρο: το Λενιώ δίνει και κάνει τα καλύτερα ever σαρδάμ. Για να μην θυμηθούμε τις αξεπέραστες απορίες της του τύπου: Τι είναι ο λούτσος;

Την Δευτέρα, το σαρδάμ που έκανε ήτο ισάξιο του… λούτσου. Καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο Αντώνης Σρόιτερ και το Λενιώ είπε να πει δυο λογάκια για εκείνον, πριν τον υποδεχτεί στο πλατό.

«Πάμε να υποδεχτούμε τον Αντώνη Σροίτερ που έχει «γενέθλια» αυτό το μήνα! Δηλαδή όχι ο ίδιος, το αιδοίο ειδήσεων του σταθμού έχει!» ξεστόμισε και φυσικά εννοούσε το… δελτίο!

Και μπορείς να καταλάβεις, τι ακολούθησε. Του… αιδοίου το πανηγύρι, με την Ελένη κόκκινη σαν το παντζάρι από ντροπή, να ξεσπάει σε γέλια. Κι επειδή κάπου έπρεπε να αποδώσει τις περίεργες στροφές του μυαλού της, το έριξε στον ζαχαροπλάστη που είχε έρθει να φτιάξει πασχαλιάτικα σοκολατένια αυγά, λέγοντας του: «Αχ χριστέ μου εσύ και οι σοκολάτες σου με έχουν αναστατώσει!»