Oι Vegas στα MTV Every Day Girls

08.04.2012
"Η ευχή μου για το μέλλον είναι να ξεπεράσουμε γρήγορα την κρίση και όσοι έχουμε παιδιά ή θέλουμε να κάνουμε παιδιά να ονειρευτούμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας",ήταν η πιο συγκινιτική φράση της εξομολόγησης του Zeraw των VEGAS στα Everyday Girls του MTV.
"Η ευχή μου για το μέλλον είναι να ξεπεράσουμε γρήγορα την κρίση και όσοι έχουμε παιδιά ή θέλουμε να κάνουμε παιδιά να ονειρευτούμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας",ήταν η πιο συγκινιτική φράση της εξομολόγησης του Zeraw των VEGAS στα Everyday Girls του MTV.

"Εύχομαι οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε και μπορούμε να ζούμε όλοι μαζί αγαπημένοι και μονιασμένοι. Ηρθε η στιγμή για νέους στόχους, νέα πλάνα. Είναι η εποχή για νέα πράγματα.

Για μένα η ζωή μου είναι οι δύο μου κόρες. Η μεγάλη μου, είναι 5, κάθε Κυριακή που πάμε βόλτα, όταν μου ζητούσαν αυτόγραφο άλλα παιδάκια έλεγε όχι είναι δικός μου ο μπαμπάς! Τώρα βέβαια μου κάνει και αναφορά, σήμελα στο σχολείο χορέψαμε το δώς μου ένα φιλί και εγώ έκανα τη Μελίνα μου!" λέει χαμογελώντας, και επιμένοντας πως η παιδική αθωότητα της μικρής Μαρσώς (σ.σ. έτσι λένε τη μεγαλύτερη κορούλα του) είναι εκείνη που τον τροφοδοτεί με αισιοδοξία κόντρα σε όσα συμβαίνουν.
Ο ίδιος δηλώνει τρυφερός, ευαίσθητος και πολύ ερωτευμένος. "Το φιλί που δεν θα ξεχάσω ποτέ, ήταν το πρώτο φιλί με τη Χριστίνα, στη Θεσσαλονίκη. Η Χριστίνα είναι η συζυγός μου! Με πολιόρκησε πολύ, εγώ πάλι ένιωθα ότι ήταν "πολύ" για μένα αυτή η κοπέλα, όμως τελικά με φίλησε και έτσι ξεκίνησαν όλα!", λέει αναπολώντας τον πρώτο καιρό της σχέσης του με τη γυναίκα της ζωής του. |Σε μία γυναίκα με ελκύει το τύπος, το χαμόγελο, το βλέμμα. Αυτό που με χαλάει είναι η έπαρση, όταν μια γυναίκα είναι ωραία και το ξέρει, συχνά έχει τουπέ, τότε λέω δεν μπορώ να ασχοληθώ".
"Εμένα το αρχικό μου όνειρο ήταν να γίνω επιστήμονας, να ασχοληθω με ηλεκτρονικά, αλλά επειδή το σύστημα της παιδείας της ελλάδας δεν είναι πολύ καλό, ειδικά στα ΤΕΙ, κάποια στιγμή κουράστηκα και για βιοποριστικούς λόγους αναγκάστηκα να το παρατήσω γιατί έπρεπε να σκεφτώ το πώς θα ζήσω. Είμαι από μία οικογένεια που είμαστε ξένοι, είμαι εδώ μόνο με τη μητέρα μου και την αδερφή μου και ήταν δύσκολο για τη μητέρα μου να μεγαλώνει 2 παιδιά. έτσι άφησα το ΤΕΙ, άρχισα να δουλεύω,όμως παράλληλα ασχολήθηκα με τη μουσική Και έτσι ξεκίνησε το project "VEGAS".
O Zeraw ξέρει καλά πως με τη μουσική του συγκροτήματός του, έχει τη δύναμη να ανυψώσει το ηθικό του κόσμου και να προσφέρει χαρά. "Θεωρούμε τον εαυτό μας ένα με το κοινό, θεωρούμε τους εαυτούς μας ακροατές. Έχουμε επαφή με πάρα πολύ κόσμο, κάθε μέρα γνωρίζουμε καινούργιους ανθρώπους και ανταλλάσσουμε απόψεις. Όταν υπάρχει μια πολυσυλλεκτική ομάδα μπορείς να εγγυηθείς ένα αρτιότερο αποτέλεσμα.
Εμείς με τρεις λέξεις είμαστε πρόταση, κέφι και .. τρέλα! Φέτος το καλοκαίρι θα οργώσουμε την Ελλάδα! Θα είμαστε παντού! Τώρα που είναι η κατάσταση έτσι, η δουλειά των VEGAS είναι να ανεβάσουν τον κόσμο πιο ψηλά" εξηγεί και είναι σίγουρος πως θα τα καταφέρει. Όσο για την πιο όμορφη και επιτυχημένη συνεργασία τους, ο Zeraw είναι κάθετος: "Η συνεργασία μας με τον Βασίλη Καρρά ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε κάνει!!".
Μεγάλη Δευτέρα 9/4/2012 @ 20.30