Τι συμβαίνει με την Βίκυ Χατζηβασιλείου;

10.04.2012
Τις τελευταίες μέρες ακούγεται και γράφεται ότι η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ένα από τα δυνατά χαρτιά του Alpha, δεν έχει ανανεώσει με το κανάλι για την επόμενη χρονιά. Κάποιοι αφήνουν υπονοούμενα για προβλήματα

Τις τελευταίες μέρες ακούγεται και γράφεται ότι η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ένα από τα δυνατά χαρτιά του Alpha, δεν έχει ανανεώσει με το κανάλι για την επόμενη χρονιά. Κάποιοι αφήνουν υπονοούμενα για προβλήματα στο συμβόλαιό της και άλλοι απλά θεωρούν τυπική διαδικασία την ανανέωση. Εξάλλου, η παρουσιάστρια έχει καλές σχέσεις με το νέο αφεντικό του καναλιού, Δημήτρη Κοντομηνα, ενώ η εκπομπή φέρνει νούμερα και δεν υπάρχει θέμα «κοψίματος».

Και για το συμβόλαιό της, λοιπόν, μίλησε η ίδια η Χατζηβασιλείου σε συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό, όπου αποκάλυψε ότι πράγματι δεν ​ έχει ανανεώσει το συμβόλαιό της.

«Δεν έχω ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιό μου. Νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις», είπε, ενώ τόνισε ότι είναι πρόθυμη να κάνει ακόμα και ρεπορτάζ αν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε ακόμη στα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δουλειά της και τις κλειστές πόρτες που βρήκε: «Έμεινα και χωρίς δουλειά και πόρτες χτύπησα. Χτύπησα και τις πόρτες πολλών καναλιών και τις βρήκα κλειστές. Αν χρειαζόταν παντού θα επέστρεφα. Και στο ρεπορτάζ και στο δελτίο ειδήσεων»