Νικολέττα Ράλλη: και κλάμα η κυρία...

11.04.2012
Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που ν Νικολλέτα Ράλλη ενημερώθηκε για το κόψιμο της μεσημεριανής εκπομπής "Made in Star" την οποία παρουσίαζε.

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που ν Νικολλέτα Ράλλη ενημερώθηκε για το κόψιμο της μεσημεριανής εκπομπής "Made in Star" την οποία παρουσίαζε.

Η Νικολλέτα μίλησε στο περιοδικό "Οκ" όπου και αποκάλυψε πως μετά την ενημέρωση που είχε για τη διακοπή της εκπομπής της, έβαλε τα κλάματα:

"Έκλαψα κι ακόμα κλαίω. Ασφαλώς και στεναχωρήθηκα".

Η Ράλλη, απαντά φυσικά και για το πως την επηρρέασε η φημολοφία για διακοπή της εκπομπής της που κρατούσε ήδη από τον περασμένο Οκτώβρη:

"Η ψυχολογία μου ήταν άσχημη. Προσπαθούσα να το κρύψω απ' όλους. Στεναχωριόμουν και στεναχωριέμαι πρώτα για τους άλλους και μετά για μένα...Τις τελευταίες εβδομάδες η μητέρα μου με έπαιρνε τηλέφωνο και με ρωτούσε ' Τι έγινε; Έχουμε κανένα νέο;"

Φυσικά, η κουβέντα πήγε και στην αντίπαλο της Νικολλέτας στην μεσημεριανή ζώνη. Η παρουσιάστρια, που παραλίγο να βρεθεί στο πάνελ της Ελένης, απέφυγε να εκφράσει την πλήρη άποψή της για την Μενεγάκη και αρκέστηκε στα εξής:

"Δεν θα ήθελα να μιλήσω για την Ελένη, ούτε και να συγκρίνω εμένα με εκείνη. Στην περίοδο που διανύουμε δεν δίνονται δεύτερες ευκαιρίες... Δεν περίμενα ότι θα περνούσαμε την Εένη στα νούμερα αλλά ούτε ότι θα είχαμε τόσο μεγάλη διαφορά"!

Πάντως, στις φήμες για σπάσιμο του συμβολαίου της, η Ράλλη τονίζει πως το συμβόλαιό της έχει ισχύ μέχρι τον Αύγουστο και περιμένει να δει που θα αξιοποιηθεί από το σταθμό.