Η Ελένη Μενεγάκη υποψήφια με το ΚΚΕ!

19.04.2012
Βρε θες να ζήλεψε το ΚΚΕ τη λαμπερή, βγαλμένη από τις σελίδες του ΟΚ και Hello λίστα του ΛΑΟΣ και να αποφάσισε να δώσει και αυτό λάμψη στις δικές του λίστες για τις επερχόμενες εκλογές; Γιατί, με μία γρήγορη

Βρε θες να ζήλεψε το ΚΚΕ τη λαμπερή, βγαλμένη από τις σελίδες του ΟΚ και Hello λίστα του ΛΑΟΣ και να αποφάσισε να δώσει και αυτό λάμψη στις δικές του λίστες για τις επερχόμενες εκλογές; Γιατί, με μία γρήγορη ματιά στη λίστα του κουμμουνιστικού κόμματος στην Β’ Αθηνών, τυφλώνεσαι από το υπέρλαμπρο όνομα που φιγουράρει... Ελένη Μενεγάκη!

Σε γελούν τα μάτια σου; Σε γελά η Αλέκα Παπαρήγα; Έκανε η Λιάνα Κανέλλη το θαύμα της και σε μία από τις επισκέψεις της στις εκπομπές της Ελένης, την έπεισε για τον αγώνα του κόμματος; Και την έβαλε υποψήφια στις εκλογές της 6ης Μαΐου; Είναι να παθαίνεις απανωτά τα εγκεφαλικά και μόνο στην ιδέα ότι η Μενεγάκη όχι μόνο πολιτεύεται, αλλά είναι στις λίστες του ΚΚΕ!

Προτού, λοιπόν, σου έρθει το πρώτο (εγκεφαλικό) σε ενημερώνω ότι πράγματι στη Β’ Αθηνών του ΚΚΕ υπάρχει το όνομα «Ελένη Μενεγάκη», όμως δεν πρόκειται για την «βασίλισσα», αλλά για τη συνονόματή της, εργάτρια ιματισμού.