Κριτής πολυβόλο έχει πάει με εκατοντάδες γυναίκες!

20.04.2012
Αξεπέραστο φαινόταν το ρεκόρ του Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος έχει δηλώσει ότι έχει πάει με 200 γυναίκες. Αλλά να που τα ρεκόρ υπάρχουν για να καταρρίπτονται και δύο χρόνια μετά έρχεται ο Χάρης Χριστόπουλος

Αξεπέραστο φαινόταν το ρεκόρ του Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος έχει δηλώσει ότι έχει πάει με 200 γυναίκες. Αλλά να που τα ρεκόρ υπάρχουν για να καταρρίπτονται και δύο χρόνια μετά έρχεται ο Χάρης Χριστόπουλος για να «αφήσει» πίσω τον ΛΕΠΑ. Ο κριτής του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» μάς προέκυψε πολυβόλο, αφού δηλώνει ότι έχει πάει με 2-3 εκατοντάδες γυναίκες. Που μεταφράζονται, όπως καταλαβαίνεις σε 200 με 300 γυναίκες.

Ακριβή αριθμό δεν έχει κρατήσει, διότι από κάποιο σημείο και μετά, χάνεται ο λογαριασμός. Και μιλάμε ότι ο Χριστόπουλος αποδεικνύεται τρελός Καζανόβας, αφού το φλερτ το έχει ψωμοτύρι. Πιο εύκολα σε φλερτάρει (εσένα τη γυναίκα) παρά σου λέει «καλημέρα». Καλά, η «καληνύχτα» είμαστε σίγουροι ότι απουσιάζει από το λεξιλόγιο του... πολυβόλου. Μάλιστα, για να καταλάβεις πόσο ασυγκράτητος είναι, φλερτάρει ακόμη και με παντρεμένες.

Τον ρώτησε ο δημοσιογράφος αν φλερτάρει και με παντρεμένες και ο φόβος και ο τρόμος των οικογενειαρχών απάντησε: «Συνέχεια... χθες...». Βρε φοβήθηκε το μάτι μας. Είναι να τον βλέπεις και να πηγαίνεις τοίχο, τοίχο διότι ποτέ δεν ξέρεις. Μωρέ καλά τα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό mou». Σου λέει, «καλύτερα να μην τον καλέσουμε στην εκπομπή γιατί άμα έρθει θα πηγαίνουμε τοίχο τοίχο». Για να μην υπενθυμίσουμε στον Λιάγκα ότι δεν τον πτοεί η βέρα στη γυναίκα. Ντουβρουτζάς θα του έρθει του Λιάγκα.

Πάντως, του Άδωνη του Γεωργιάδη στάνταρ θα του έχει έρθει μετά τις δηλώσεις του Χριστόπουλου για τη σέξι πλευρά της Ευγενίας Μανωλίδου. «Είναι σέξι Θα τη βαθμολογούσα με 7-8″. Βρε από τούτον κινδυνεύουμε όλοι....