Πρωινό Mou: «Πεοφοβία» η Σάσα, «πουλοφοβία» η Φαίη

20.04.2012
Ακατάλληλη δια ανηλίκους ήταν γι ακόμη μία φορά το Πρωινό mou. Οι συντελεστές της εκπομπής ξεκίνησαν με όρεξη και με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο

Ακατάλληλη δια ανηλίκους ήταν γι ακόμη μία φορά το Πρωινό mou. Οι συντελεστές της εκπομπής ξεκίνησαν με όρεξη και με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο «Όλα για την υγεία» με θέμα τις φοβίες, στο Πρωινό mou έγινε... της φοβίας το πανηγύρι! Την αρχή έκανε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος εκμυστηρεύτηκε ότι παλιότερα φοβόταν τα αεροπλάνα και τη βαθιά θάλασσα, επειδή πίστευε ότι θα τον φάνε οι καρχαρίες(!).

Οι υπόλοιποι μία που το άκουσαν και μία που άρχισαν να τον κοροϊδεύουν ότι αποτελεί καλό και μπόλικο μεζέ. Ωστόσο, η συζήτηση με τις φοβίες φαίνεται ότι άρεσε στη Φαίη Σκορδά, η οποία ρώτησε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αν έχει φοβίες. Το αγόρι είναι ατρόμητο και δεν καταλαβαίνει από τέτοια, ενώ η Μαίρη Συνατσάκη παραδέχτηκε ότι δε νιώθει άνετα όταν ταξιδεύει με αεροπλάνο.

Και ήρθε η σειρά της Σάσας Σταμάτη να μιλήσει, αλλά πριν προλάβει να πει, πετάχτηκε ο Λιάγκας, ο οποίος είπε ότι η Σάσα φοβάται το αντρικό μόριο. «Πεοφοβία» λέγεται αυτό συμπλήρωσε ο Ουγγαρέζος και στο τσακ δε βγήκε το χ στη δεξιά πλευρά της οθόνης! Μετά ρώτησαν την Φαίη αν φοβάται κάτι κι εκείνη με δισταγμό παραδέχτηκε ότι φοβάται τα... πουλιά! Και καταλαβαίνεις, τι έγινε στο στούντιο εκείνη την ώρα.

Πάντως, τα πουλιά γενικότερα προκαλούν τρόμο, αφού και η Βιβή Μαστραλέξη πάσχει από την ίδια φοβία.