Μουτσινάς: η απάντηση του για τις απολύσεις

23.04.2012
Σούσουρο είχε γίνει με την είδηση ότι ο Νίκος Μουτσινάς ( όπως είχε πρόσφατα κατηγορηθεί) ήταν εκείνος που είχε την ευθύνη για την απόλυση δύο συνεργατών από την εκπομπή «Δέστε τους».

Σούσουρο είχε γίνει με την είδηση ότι ο Νίκος Μουτσινάς ( όπως είχε πρόσφατα κατηγορηθεί) ήταν εκείνος που είχε την ευθύνη για την απόλυση δύο συνεργατών από την εκπομπή "Δέστε τους". Σήμερα λοιπόν που έκατσε στην πολυθρόνα του "Πρωινού mou" μίλησε και για αυτό το θέμα ο παρουσιαστής: "Δεν μπορώ να απολύσω κόσμο. Δεν έχω αυτή την δύναμη να το κάνω. Δεν θα το έκανα ποτέ και να μπορούσα. Ήταν μια απόφαση του καναλιού να γίνει έτσι", είπε ο Νίκος βγάζοντας την ουρίτσα του απ’έξω για την όλη φάση. Εξάλλου ξέρεις τι λένε, δώσε σε ένα άνθρωπο εξουσία για να δεις τι χαρακτήρας είναι… Πάλι καλά που το έστρωσε μετά και διευκρίνισε ότι δεν έχει τη δύναμη να το κάνει αλλά και να την είχε δεν θα το έκανε!

Και συνέχισε: "Εγώ είχα πει να αλλάξουν κάποιοι δημοσιογράφοι, να μετατοπιστούν όπως είχε κάνει ο Alpha που μετατόπισε κάποιους από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία. Ζήτησα και είπα ότι κάποια άτομα δεν μπορούν να ακολουθήσουν την εκπομπή αυτή και θα ήθελα να γίνει μια αντικατάσταση και αλλαγή.", είπε ο Νίκος για να αποκαταστήσει την αλήθεια. Τώρα τι μετατόπιση, τι απόλυση σε αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε είναι ένα και το αυτό…

"Από κει και πέρα το πώς το έκανε αυτό ο Alpha, δεν είναι δική μου απόφαση και δεν μπορώ και να το κάνω. Κι επίσης πήραμε και άτομα στη θέση των παιδιών αυτών", είπε ο Μουτσινάς. Τι να κάνουμε έτσι είναι τώρα- που οι γερμανοί ξανάρθανε- οι μετατοπίσεις και οι αντικαταστάσεις γίνονται χωρίς να τις πάρει και χαμπάρι κανείς, ούτε ο ίδιος ο Μουτσινάς!

Ελένη Αναστασάκη