«Βόμβα» ΕΡΤ: Δε στέλνει αποστολή στην Γιουροβίζιον

26.04.2012
Την έριξε την βόμβα της η ΕΡΤ, αφού αποφάσισαν φέτος να μη στείλουν αποστολή στον τελικό της Γιουροβίζιον στο Αζερμπαϊτζάν. Έτσι, η Ελευθερία Ελευθερίου και η ομάδα της θα ταξιδέψουν στο Μπακού

Την έριξε την βόμβα της η ΕΡΤ, αφού αποφάσισαν φέτος να μη στείλουν αποστολή στον τελικό της Γιουροβίζιον στο Αζερμπαϊτζάν. Έτσι, η Ελευθερία Ελευθερίου και η ομάδα της θα ταξιδέψουν στο Μπακού χωρίς τη στήριξη από την κρατική.

Όπως ακούσαμε στη «Μεσημεριανή Μελέτη», την Τετάρτη συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΕΡΤ κι η Ελευθερίου να πάει μόνο… με την αρχηγό της αποστολής, Σύνια Κούσουλα. Η Μαρία Κοζάκου, η οποία θα αναλάμβανε την παρουσίαση των τριών διαγωνιστικών βραδιών, αλλά και το υπόλοιπο team, το οποίο ασχολείται κυρίως με τις δημόσιες σχέσεις και την προώθηση του τραγουδιού μας, θα παραμείνει στην Ελλάδα.

Έτσι, οι δύο ημιτελικοί καθώς και ο τελικός θα μεταδοθούν από τα στούντιο στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, ενώ η Κοζάκου θα αναμεταδίδει όσα βλέπει στην τηλεόραση.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει να μη στέλνεται αποστολή από την ΕΡΤ σε τελικό της Γιουροβίζιον και οι λόγοι είναι καθαρά οικονομικοί. Πάνε οι εποχές με τις Μαγγίρα, τον Φώτη Σεργουλόπουλο, την Μαρία Μπακοδήμου, ακόμη και με τον Sakis Ρουβά και τη Μαρία Μενούνος.