Το μεγάλο παράπονο της Μενεγάκη

27.04.2012
Η Ελένη Μενεγάκη είναι παραπονιάρα όταν πρέπει, ειδικά στην εκπομπή της που είναι ο καλύτερος τρόπος για να τα κάνει!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι παραπονιάρα όταν πρέπει, ειδικά στην εκπομπή της που είναι ο καλύτερος τρόπος για να τα κάνει! Όπως φαίνεται ο ηθοποιός δεν έχει ανταποκριθεί στις προσκλήσεις της Ελένης για να πάει στην εκπομπούλα της και έχει μείνει με τον καημό το Λενάκι.

Μια παλιά κοινή τους φωτογραφία σε ένα κουίζ ήτνα η αφορμή να θυμηθεί η Ελένη τον Πάνο και την αγάπη που είχαν κάποτε Όταν μια τηλεθεάτρια βρήκε τελικά το όνομα του Πάνου Μιχαλόπουλου, η Ελένη βρήκε ευκαιρία και έκανε τα παραπονάκια της: «Μπράβο βρε κορίτσι μου! Επιτέλους! Ο Πανούλης μου ο καλός είναι! Βρε Πάνο, πού είσαι; Θα έρθεις καμιά μέρα να τα πούμε και από κοντά; Κάποτε τα λέγαμε πέντε φορές τον χρόνο. Γιατί;».

Και ο καημός του Πάνου συνέχισε: «Βρε Πάνο, γιατί; Είναι που μεγάλωσα; Τι φταίει; Όταν ήμουν μικρό κοριτσάκι, που τα ‘λεγα και δεν τα ‘λεγα, εσύ ερχόσουν. Τώρα, γιατί όχι; Οι γείτονες του Πάνου Μιχαλόπουλου, παρακαλώ να του χτυπήσουν την πόρτα και να του πουν ότι η Μενεγάκη τον καλεί για άλλη μια φορά, για πολλοστή φορά. Αλλά θα περιμένω. Γιατί ο επιμένων νικά», είπε το κορίτσι που δεν το βάζει κάτω με τίποτα. Πάνο δαγκωτό, Πάνο λέω και κλαίω. Ας της απαντήσει και αυτός ο ακριβοθώρητος Πάνος , ας πει το μεγάλο «ναι»!

Ελένη Αναστασάκη