Άναψαν τα αίματα ανάμεσα σε Μανωλίδου - Χριστόπουλο

30.04.2012
Καλέ, φέτος η Ευγενία Μανωλίδου μάς έχει προκύψει «μανούλα» στα καρφιά και στις σπόντες και δυστυχώς για τον Χάρη Χριστόπουλο, αυτός είναι η μεγάλη της... αδυναμία. Εξάλλου, λείπει ο Ηλίας Ψινάκης

Καλέ, φέτος η Ευγενία Μανωλίδου μάς έχει προκύψει «μανούλα» στα καρφιά και στις σπόντες και δυστυχώς για τον Χάρη Χριστόπουλο, αυτός είναι η μεγάλη της... αδυναμία. Εξάλλου, λείπει ο Ηλίας Ψινάκης και πρέπει με κάποιον να κάνει τζέρτζελο. Έτσι, σε κάθε live έχουμε και κάποιο σκηνικό ανάμεσά τους.

Αυτή την Κυριακή, η Μανωλίδου είπε εμμέσως πλην σαφώς «γέρο» και «γκαβό» τον Χάρη. Ποιον τον Χάρη, που είναι η νέα... τσεκ/σεξ μασίν της Ελλάδας. Αφορμή για τον καβγά ανάμεσά τους στάθηκε ένα ακροβατικό νούμερο. Ο Χριστόπουλος δεν ενθουσιάστηκε με την παρουσίαση, υποστηρίζοντας ότι έχει δει το ίδιο πράγμα πολλές φορές, αλλά είναι τόσο αργό, που βαρέθηκε.

Τι το ήθελε κι αυτός; Άρπαξε την ευκαιρία η Μανωλίδου και του την είπε. Τζέρτζελο να γίνεται, δηλαδή. «Αυτό που θέλει να πει ο κύριος Χριστόπουλος, είναι πως λόγω ηλικίας δεν βλέπει καλά!» Παρακαλώ;

«Για όνομα του θεού. Αυτό μην το ξαναπείς ποτέ. Είναι η ύψιστη προσβολή σε έναν φωτογράφο» αναφώνησε προσβεβλημένος ο Χάρης. Και άδικο δεν είχε ο άνθρωπος. Κάνει το μπλακ χούμορ η Ευγενία, αλλά κι αυτό θέλει το μέτρο του. Ωστόσο, της αναγνωρίζουμε ότι στο τέλος πέταξε ωραία ατάκα:

«Τότε μάλλον θα πρέπει να σου φέρουν και τη φωτογραφική σου μηχανή για να βλέπεις μέσα από το φακό της μηχανής σου!»