Η σπόντα Χατζηνικολάου στην Ελένη για τον... Ματέο!

30.04.2012
Μεγάλες στιγμές για την Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας, αφού από την εκπομπή της πέρασε όλος ο καλός τηλεοπτικός κόσμος. «Ποδαρικό» έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος μίλησε μαζί της για αρκετή ώρα, έστω με τη μορφή λινκ

Μάλιστα, οι δυο τους μίλησαν κάμποσο για πολιτική και ναι, στο σημείο αυτό, ζήσαμε εμείς οι τηλεθεατές μεγάλες στιγμές.

Να βλέπεις το Λενιώ να μιλάει για πολιτική ή μάλλον να κοιτάει αποσβολωμένο τον Χατζηνικολάου να μιλάει , δεν υπάρχει καλύτερο. Αλλά όχι, τελικά υπήρξε καλύτερο και να ναι καλά γι αυτό ο Χατζηνικολάου, ο οποίος αναφέρθηκε στον μεγάλο έρωτα που ζει η Μενεγάκη στο πλευρό του Ματέο. Με το μπαρδόν, αλλά βαλτοί είναι οι φίλοι του Γιάννη Λάτσιου να την πειράζουν για τον έρωτά της; Γιατί, μην ξεχνάς την προηγούμενη εβδομάδα που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την είχε πει για την καψούρα που ζει.

Ο Χατζηνικολάου είχε τακτ, αφού της το έριξε στη μορφή κομπλιμέντου. «Εσύ λάμπεις όμως. Τι έχεις κάνει; Τι συμβαίνει; Τι έρωτας είναι αυτός; Λειτουργεί σαν botox!» της είπε κι εκεί να έβλεπες αμηχανία για το Λενιώ, το οποίο όμως και τώρα το χειρίστηκε όμορφα. «Βρε τι έχω πάθει εδώ πέρα. Δεν είναι να φέρνω καλεσμένους, με καίνε...» Και για να έχει το κεφάλι της ήσυχο, γύρισε την κουβέντα στον έρωτα του καλεσμένου της με την Κρίστυ Τσολακάκη, η οποία είναι έγκυος και περιμένει κοριτσάκι.