Χαμός στο Πρωινό mou: Έξαλλη η Φαίη με Λιάγκα

10.05.2012
Μας έχει συνηθίσει ο Γιώργος Λιάγκας κάθε τόσο να πετάει το «γαλλικό» του στον «αέρα» της εκπομπής, αλλά αυτό που έγινε το πρωί της Πέμπτης στο Πρωινό mou ξέφυγε από τον έλεγχο.

Ο παρουσιαστής δεν μπορείς να πεις ότι ήταν μες στην καλή διάθεση και για του λόγου το αληθές, όταν επέστρεψαν από το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα ενώ όλοι σηκώθηκαν και χόρεψαν υπό τους ήχους του Βολάνη, ο Λιάγκας ήταν ο μόνος που δε συμμετείχε.

Όταν τελείωσαν τα τσιφτετέλια και οι συνεργάτες επέστρεψαν στις θέσεις τους, ο Λιάγκας το έριξε το «γαλλικό», αλλά και το υπονοούμενο... «Ας όψεται η κρίση που δεν μπορούμε να κάνουμε άλλη εκπομπή... που καταντήσαμε ρε Φαίη; Γαμώ την πουτ@ν@ μου!» είπε με το μικρόφωνο ανοιχτό και την Φαίη να εκνευρίζεται μαζί του.

Κι εννοείται ότι έχουμε και συνέχεια. Στο τέλος της μαγειρικής, η Φαίη με τον Πετρετζίκη αποφάσιζαν τι θα ζητούσαν από τις τηλεθεάτριες να μαγειρέψουν για τον διαγωνισμό της Παρασκευής. Ο Άκης δεν ήθελε ψάρι κι αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό του Λιάγκα: "Γιατί ρε μ@λ@κ@;" του είπε καθαρά. Η Φαίη εκνευρίστηκε, όχι όμως και οι υπόλοιποι, με αποτέλεσμα τα επόμενα λεπτά να επικρατήσει ένας πανικός στο στούντιο.