Ξέφυγε η Σταμάτη και τσακώθηκε με Φαίη

24.05.2012
Έξω φρενών έγινε η Φαίη Σκορδά το πρωί της Πέμπτης με την Φαίη Σκορδά και άδικο δεν είχε.

Η πανελίστρια της γι ακόμη μία φορά ξέφυγε, ξέχασε ότι βρίσκεται στον «αέρα» της πρωινής ζώνης κι έκανε την εκπομπή... ακατάλληλη δι ανηλίκους! Αφορμή στάθηκε η ιστορία της 29χρονης αθλήτριας Λόλο Τζόουνς, η οποία δήλωσε ότι είναι ακόμα παρθένα!

Το θέμα παρουσίασε η Μαίρη Συνατσάκη και η Σταμάτη μόλις άκουσε τη δήλωση της αθλήτριας εξέφρασε τις απορίες της: "Είναι λεσβία; Είναι παρθένα από μπροστά ή από πίσω;"!!! Παγωμάρα στο στούντιο, ειδικά με την τελευταία απορία. Για να φανταστείς, ο Γιώργος Λιάγκας ήταν ο πρώτος που αντέδρασε. "Ρε Σάσα, κάνουμε πρωινή εκπομπή. Δεν επιτρέπεται! Δε λέγονται αυτά τα πράγματα. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί"!

Η Φαίη είχε γίνει έξαλλη και με έντονο ύφος είπε κοφτά στην Σταμάτη: "Δεν το συνεχίζετε καθόλου! Αλήθεια σας λέω"! Αλλά στης Σάσας την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα, αφού πάνω στο ίδιο θέμα, εξέφρασε λίγο μετά νέα απορία περί... μικρού μορίου! Ποιος είδε την Φαίη και δε φοβήθηκε: "Μπορείς να μη μιλάς μέχρι να τελειώσει σήμερα η ενότητα;» της είπε, για να πάρει απάντηση σε ενοχλημένο ύφος από την συνεργάτιδά της "Ευχαριστώ! Θα φύγω σε πέντε λεπτά! Φεύγω εξάλλου! Ευχαριστώ πολύ!" της είπε.

Αλλά μέχρι να φύγει, το εύθυμο και... spicy κλίμα της παρέας επανήλθε, αφού στο καπάκι η κουβέντα επικεντρώθηκε στη... «δασκάλα του σεξ, Σταμάτη». Τίτλο που η ίδια ταπεινά απαρνήθηκε.