Γερμανού: Τα πήρε στο «κρανίο» με το Πρωινό ΑΝΤ1

30.05.2012
Για καλό πήρε τηλέφωνο η Ναταλία Γερμανού στο Πρωινό ΑΝΤ1, ξινό τής βγήκε της γυναίκας το τηλεφώνημα αυτό.

Η παρουσιάστρια με μία μέρα καθυστέρηση, πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή για να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στη φιλενάδα της Σίσσυ/Θεοδοσία Χρηστίδου. Θα μου πεις, γιατί δεν της τηλεφώνησε prive, αλλά βγήκε στον «αέρα» της εκπομπής. Ε, τόσα έχουμε πει και γράψει για τη σχέση τους, μία δημόσια από καρδιάς ευχή, είναι η καλύτερη απάντηση για τις φήμες.

Εκεί, να δεις χαρά το Σισσάκι από την κίνηση της φιλενάδας της, αν και αρχικά της έκανε παράπονα ότι την ξέχασε. (νιάου) Αλλά την χαρά τη μεγάλη την είχαν και οι υπόλοιποι της εκπομπής, αφού σου λένε, η ξαφνική τούτη τηλεφωνική παρέμβαση σε καλό θα μας βγει (πάντα στα νούμερα). Η κουβέντα πήγε στο φαγητό και στα αφροδισιακά με τον Χρήστο Φερεντίνο να τη ρωτάει: "Η παρέα που ήταν μαζί σου, τα έτρωγε τα αφροδισιακά". Η Ναταλία με το γνωστό της χιούμορ απάντησε: "Ου τι να σου πω, είναι πολύ του στρειδιού και του σολομού η παρέα που λες"...

Κι έρχεται ο σπιούνος ο πάλαι ποτέ αρχισυντάκτης του Πρωινού ΑΝΤ1, αλλά και του Μες στην καλή χαρά, Παύλος Σταματόπουλος και λέει: «Συγνώμη για το Γιώργο Νινιό μιλάμε που φάγατε μαζί πριν λίγες ημέρες".. Και τσουπ εμφανίστηκε στην οθόνη μια φωτογραφία της Γερμανού με τον ηθοποιού και με τίτλο, "Η Ναταλία Γερμανού μιλάει για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Γ. Νινιό". Έτσι, για να δέσει ο... κιτρινισμός.

Καταλαβαίνεις, ότι το όλο σκηνικό εκνεύρισε τη Ναταλία, η οποία δεν κρύφτηκε κιόλας. Τη φούντωσαν τη γυναίκα πρωινιάτικα, που πήγε να κάνει το καλό και την βρήκε το... κακό. "Με ενδιαφέρει το θέμα με τις τροφές, αλλά αυτό που κάνετε τώρα τι είναι; Πήρα τηλέφωνο γιατί θέλω να πω χρόνια πολλά στο Σισσάκι" τόνισε εκνευρισμένη και οι παρουσιαστές συμφώνησαν μαζί της. Έτσι, ο τίτλος έφυγε άρον άρον από την οθόνη.