Το ανατρεπτικό φινάλε των «Βασιλιάδων»

05.06.2012
Αυλαία ρίχνουν την Παρασκευή οι «Βασιλιάδες» και οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ το τέλος θα μας αφήσει με ένα τρομακτικό ατύχημα και με την απορία αν το θύμα του θα ζήσει ή όχι!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και να δούμε πόσο ανατρεπτικά θα κυλήσει η τελευταία εβδομάδα της αγαπημένης σειράς. Και ξεκινάμε με ΤΗΝ ανατροπή, όπου η Γιούλη θα… ευλογήσει την σχέση του Μάρκου με την Χριστίνα!!! Εκείνη με τη σειρά της θα ζητήσει τη βοήθεια ειδικού για να αντιμετωπίσει τις εσωτερικές της συγκρούσεις. Ειδικό θα χρειαστεί και ο Μάρκος, όταν ακούει την κουνιάδα να τον προτρέπει να ξαναπαντρευτεί! Στο μεταξύ, η Ντέπη ζηλεύει την σχέση Τιτίκας – Μηνά και θα κάνει τα πάντα για την σαμποτάρει, όσο ο Λεωνίδας θα προσγειώνεται ανώμαλα μετά την πρώτη του επαγγελματική επιτυχία.

Το βράδυ της Τετάρτης θα γίνει της... σύγκρουσης (τι χες Γιάννη, τι χα πάντα) και κουράγιο να έχεις να δεις τσακωμούς ανάμεσα σε Αλέξη και Λεωνίδα, Μάρκο με Αιμίλιο, αλλά και σε Στέλλας με Πάτροκλο και Αιμίλιο με Νάντια.

Στο προτελευταίο επεισόδιο ο Πάτροκλος θα απειλήσει την Τιτίκα ότι θα «καρφώσει» τον έρωτά της, ο Αλέξης με τον Μηνά θα συμφωνήσουν να αναμετρηθούν σε μια κόντρα με τα αυτοκίνητα, ενώ ο Μάρκος θα «τσακώσει» τον Αιμίλιο να φιλάει την Χριστίνα! (Πολλαπλά τα εγκεφαλικά)

Και πάμε στο φινάλε, που μάς έχει φυλαγμένες όλες τις εκπλήξεις: Η Γιούλη θα μιλήσει στον Μάρκο για τα αισθήματά της, η Ευγενία θα επιστρέψει μόλις μάθει για την σχέση Μάρκου – Χριστίνας και ο Μηνάς θα αποφασίσει να ξεκαθαρίσει με την Μαρίνα. Στο μεταξύ, ο Αλέξης θα «πειράξει» την «Σακίρα» για να σαμποτάρει τον αγώνα, όμως, στην παγίδα του θα πέσουν ο Λεωνίδας με την Νεφέλη που θα βγουν βόλτα με το αμάξι! Η αυλαία θα πέσει με την Νεφέλη τραυματισμένη και τον Λεωνίδα να αγωνιά για την αγαπημένη του…