Μπακοδήμου: Παντρεύτηκε για ένα νυφικό

06.06.2012
Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη ήταν η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία μίλησε για πολλά, όπως για τους δύο γάμους που έχει κάνει, καθώς και το ενδεχόμενο να βάλει τρίτο στεφάνι.

«Ο γάμος είναι ένα κομμάτι που έχω δοκιμάσει. Την πρώτη φορά το δοκίμασα πολύ επιπόλαια. Τώρα μπορεί να είμαι λιγότερο επιπόλαιη, αλλά δεν έχω λόγο να παντρευτώ» δήλωσε κι έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη. Ποιος ήταν λες ο λόγος που παντρεύτηκε την πρώτη φορά;

... Ένα νυφικό. Και πιο συγκεκριμένα, ένα ταγερακι μούρλια, που το είδε η Μαρία και το λιμπίστηκε. «Την πρώτη φορά παντρεύτηκα γιατί είδα ένα πολύ ωραίο νυφικό, ένα ταγιέρ με κοντό πέπλο στην ταινία «Καζίνο». Ο γάμος κράτησε 6 μήνες και στους γονείς είπαμε ότι κράτησε 1 χρόνο! Τώρα που είμαι πιο σοβαρή και συνειδητοποιημένη στο κομμάτι των σχέσεων δεν θα παντρευόμουνα για ένα ταγιέρ! Την δεύτερη φορά δεν παντρεύτηκα για ένα ταγιέρ».

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε και για τον πατέρα των παιδιών της. «Όταν δυο άνθρωποι αγαπιούνται δεν είναι απαραίτητο να ταιριάζουν. Εμείς είχαμε πολλές διαφορές με τον πατέρα των παιδιών μου. Το προσπαθήσαμε κι εγώ περισσότερο από εκείνον. Οι άνθρωποι όμως δεν μπορούν να αλλάξουν» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ παραδέχτηκε ότι την φοβίζει η δέσμευση, αλλά παράλληλα την θέλει. «Το μόνο που μου λείπει είναι μια σχέση ζωής».