Απίστευτο σκηνικό:Ο Κασιδιάρης χτύπησε την Κανέλλη

07.06.2012
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το πρωί της Πέμπτης στον «αέρα» της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη και οι τηλεθεατές άφωνοι παρακολούθησαν ένα πρωτοφανές για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα περιστατικό βίας.

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης χτύπησε την υποψήφια του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, αφού πρώτα έριξε ένα ποτήρι νερό στην εκπρόσωπο του Συριζα, Ρένα Δούρου.


Τα αίματα «άναψαν» όταν η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τους λαθρομετανάστες με αφορμή το περιστατικό στην Παιανία. Οι τόνοι είχαν ανέβει για τα καλά και στον τηλεοπτικό «αέρα» βαρείς χαρακτηρισμοί του τύπου: «φασισταριό», «παλιοκομμούνι», «ρουφιάνοι» και άλλα τέτοια απίστευτα έδιναν κι έπαιρναν. Στο σημείο αυτό επενέβη η κ. Δούρου ρωτώντας τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, αν πήρε αναβολή για τη δίκη που εκκρεμεί εις βάρος του. Η ερώτηση ήταν τον εξόργισε, ο οποίος αφού πρώτα την αποκάλεσε "ρουφιάνα", σηκώθηκε και της πέταξε στο πρόσωπο ένα ποτήρι νερό!

Η Κανέλλη ενοχλημένη για τη συγκεκριμένη συμπεριφορά, σηκώθηκε να υπερασπιστεί την εκπρόσωπο του Σύριζα, εμποδίζοντας τον Κασιδιάρη. Και από το σημείο αυτό οι σκηνές βίας που ακολούθησαν και όλοι παρακολουθήσαμε άφωνοι, ήταν απίστευτες. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής άρχισε να χτυπάει την Κανέλλη με τον Παπαδάκη να προσπαθεί να τους χωρίσει, ενώ άρον άρον πέρασαν σε διαφημίσεις.

Το απίστευτο επεισόδιο και η επίθεση του Κασιδιάρη προκάλεσε την άμεση παρέμβαση της εισαγγελέως, κ. Ράικου η οποία διέταξε τη σύλληψη του.