Κανέλλη: Τα "γαλλικά" & το ξέσπασμα κατά ΑΝΤ1

07.06.2012
Και ο πα-νι-κος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη μετά την απίστευτη και βίαιη επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη συνεχίστηκε.

Η βουλευτής του ΚΚΕ ήταν εμφανώς ταραγμένη από την επίθεση που δέχτηκε, με αποτέλεσμα όταν τελείωσε το βίντεο που έπαιζε, χωρίς να το καταλάβει η ίδια, την ακούσαμε να βρίζει στον «αέρα». «Έπαιξα με το ψωμί και το γάλα και θα παίζω και με το ξύλο. Τα πο*σταριά δε θα περάσουν» ακούστηκε να λέει χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Παπαδάκης της εξήγησε ότι είναι στον «αέρα» και τότε ποιος άκουσε την Κανέλλη και δεν φοβήθηκε. Τα έβαλε με τον ΑΝΤ1, τους κατηγόρησε για χυδαιότητα και με έντονο ύφος είπε να της ζητήσουν συγνώμη.


«Να με συγχωρεί η χάρη σου, νόμιζα ότι ήμουν εκτός αέρα. Και η χυδαιότητα είναι του σταθμού αυτή τη στιγμή δεν είναι δικιά μου. Είναι χυδαιότητα του σταθμού. Είναι μια έκφραση καθημερινή και δεν έχω τίποτα με κανένα. Είναι χυδαιότητα του σταθμού και την ξέρω. Να ζητήσετε συγγνώμη τώρα. Να ζητήσετε συγγνώμη για ανοιχτό μικρόφωνο σε κλειστό χρόνο», είπε με τον παρουσιαστή να προσπαθεί να της εξηγήσει ότι έγινε απλά ένα λάθος.