Φαίη σε Λιάγκα: Σε φλερτάρουν άνδρες;

11.06.2012
«Προχώ» το κόβω το ζεύγος Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα, αλλά την αλήθεια μου θα την πω, της συζύγου δεν της το είχα να είναι τόσο πολύ.

. Εξάλλου, η Φαίη μάς έχει συνηθίσει να είναι η σοβαρή και η συγκρατημένη της παρέας και σε τολμηρές δηλώσεις ή ερωτήσεις του Λιάγκα εκείνη νιώθει αμήχανα. Ωστόσο, το πρωί της Δευτέρας η Σκορδά έκανε τη μεγάλη έκπληξη.

Στο Πρωινό mou είχαν καλεσμένο τον Κώστα Μαρτάκη, όταν ο Λιάγκας δεν κρατήθηκε και τον ρώτησε αν τον φλερτάρουν άντρες. "Στα μαγαζιά σίγουρα ναι..." απάντησε ο αοιδός, ο οποίος διευκρίνισε ότι στο φλερτ ανδρών, δε μιλάει, απλά γελάει. Και τότε έρχεται η ερώτηση – σοκ της Φαίης προς τον σύζυγό: «Εσένα σε φλερτάρουν οι άνδρες»;

Τώρα ή τόσο σίγουρη είναι ότι έχει παντρευτεί ποθητό άντρα και στα δύο φύλα ή ήθελε εμμέσως πλην σαφώς να την πει στον σύζυγο, του τύπου: είδες ο Μαρτάκης; Ο Λιάγκας, πάντως, δε μάσησε και της απάντησε: "Είμαι παντρεμένος, δεν με φλερτάρουν άντρες πια..." και παραδέχτηκε στη συνέχεια. "Έχει καιρό να με φλερτάρει άντρας Φαίη μου. Μου έχεις κόψει την τύχη"!