Γερμανού-Χρηστίδου: ξανά μαζί στο ίδιο στούντιο

19.06.2012
Όλα τα είδαμε σήμερα με την εμφάνιση-φωτιά της Ναταλίας Γερμανού ως καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και του Χρήστου Φερεντίνου «Πρωινό Ant1” και να σου τα χαμόγελα, τα πειράγματα και τα τσαλίμια.

«Έχεις χημεία εσύ μ’αυτόν; Μου πήρες το κορίτσι μου ρε!», ξεκίνησε με το που πάτησε το πόδι της η Ναταλία Γερμανού στο πλατό της εκπομπής. Αχ τώρα μην το συζητάς κουκλίτσα με το κορίτσι σου, αστο να πάει….

Τα επαγγελματικά της Ναταλίας λοιπόν ήταν στο επίκεντρο της κουβέντας, ξεκινώντας από το βασικό τι θα γίνει με την εκπομπή στον Alpha: «Τελικές συζητήσεις δεν έχουν γίνει για να υπογραφούν τα συμβόλαια. Θέλω να μιλάω με σιγουριά όταν έχω υπογράψει, είμαι τέτοιος άνθρωπος. Έχουν γίνει συζητήσεις και το κανάλι είναι θετικό για να συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά η εκπομπή. Εννοείται πως θέλουμε κι εμείς γιατί το κανάλι μάς έχει φερθεί άψογα», είπε το Ναταλάκι που δεν το χαλάει καθόλου να δουλεύει δυο μέρες την εβδομάδα χωρίς άγχος, αντιπάλους και στρες!

Άραγε καθημερινό θα έκανε; «Δεν έχω τα κότσια να κάνω καθημερινό πρωινό. Έχει άλλες απαιτήσεις αυτό. Μέχρι δύο μέρες τα πάω καλά, αν με πας στις πέντε μέρες, δεν νομίζω ότι θα τα πάω καλά», είπε μέσα στην ειλικρίνεια το κορίτσι. Ε τότε μπορεί να της δίνει συμβουλές η Σίσσυ για το καθημερινό που το κάνει πόσο καιρό τώρα!

Και μετά τα παιδιά έπιασαν το βασικό θέμα, το μεγάλο κεφάλαιο το θέμα άντρες. Άραγε τι θα έλεγε σαν αρνητικό ή θετικό ο σύντροφος της; «Θα με χαρακτήριζε κυκλοθυμική, ότι αλλάζω εύκολα διάθεση. Εκεί που είμαι πολύ κεφάτη μπορεί να αλλάξει η διάθεσή μου αμέσως και να αναρωτιέται τι έπαθα. Στα θετικά νομίζω πως θα σου πει ότι είμαι μια γυναίκα που δεν του πρήζει τα... νεύρα! Δε ζηλεύει, δεν με καταπιέζει και μου αφήνει χώρο και χρόνο», είπε το Ναταλάκι.

Τον πατέρα της τον ψάχνει στους άντρες άραγε; «Δεν τον έψαχνα, έτσι είχα την αίσθηση, αλλά τελικά μπορεί και να τον ψάχνω μεγαλώνοντας. Είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι πατέρας μου δεν υπάρχει, δεν υπάρχει τέτοιο είδους ανθρώπου, αλλά τελικά μπορεί και να υπάρχει», είπε ηξ παρουσιάστρια. Εμ αγάπη μου είναι δυνατόν αν ψάχνεις για τον πατέρα σου σίγουρα δεν θα τον βρεις και είναι κρίμα!
Ελένη Αναστασάκη