Τι λες τώρα: Θα κάνουμε καλοκαίρι με Σταματίνα;

26.06.2012
Τι χες Γιάννη, τι χα πάντα. Τα τελευταία τρία καλοκαίρια , ποιο είναι το τηλεοπτικό θέμα που μας απασχολεί; Λέμε τώρα.... μα το καλοκαιρινό πρωινό του ΑΝΤ1.

Μέχρι να καταλήξει το κανάλι στα πρόσωπα που θα αναλάμβαναν την εκπομπή τα προηγούμενα χρόνια για μέρες ολόκληρες ακούγαμε ονόματα και ονόματα στην τεράστια λίστα υποψηφίων. Και από τον κανόνα αυτό, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση το φετινό καλοκαίρι.

Αν και τώρα λόγω επικαιρότητας, δεν μας «απασχόλησε» τόσο πολύ το πρωινό του ΑΝΤ1. Και ως φαίνεται, το κανάλι έχει καταλήξει κιόλας στα πρόσωπα. Και μάντεψε βρε, ποια θα μας συντροφεύει τα ζεστά καλοκαιρινά πρωινά. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Όπως όλα δείχνουν η παρουσιάστρια είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1 κι εκτός απροόπτου η χώρα θα έχει μία άνεργη λιγότερη. Θα μου πεις, έχει εκπομπή στο ραδιόφωνο. Ε, εντάξει. Δεν είναι και... τηλεοπτική.


Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του STAR, από τις 07:00 – 09:00 θα αναλάβουν το φορτίο της ενημέρωσης η Ντόρα Κουτροκόη και ο Ντίνος Σιωμόπουλος, ενώ η Σταματίνα θα αναλάβει το πρωινό μετά τις 11:00. Κι αν στη γυναικεία παρουσία το κανάλι έχει καταλήξει, δε συμβαίνει το ίδιο με την ανδρική. Προβληματισμός μεγάλος σου λέει έχει πέσει για τον άνδρα που θα είναι στο πλευρό της Τσιμτσιλή. Σπύρος Σούλης ή Παναγιώτης Χατζιδάκης; Οι και οι δύο;