Σοκ: Φαίη & Παγιατάκη φιλήθηκαν στο στόμα

26.06.2012
Μωρέ, αυτοί εκεί στο Πρωινό mou έχουν ξεφύει. Κάθε μέρα όλο και κάτι θα γίνεται και θα έχουμε να ασχολούμαστε.

Το πρωί της Τρίτης, το σοκ(ι) το μεγάλο μάς ήρθε από την Φαίη Σκορδά, η οποία (πάρε βαθιά ανάσα) φίλησε στο στόμα την Βίκυ Παγιατάκη. Βρε, μπουρλόοοοτοοοοο.

Και όπως έλεγε και η Σαπφώ Νοταρά... «εδώ μέσα γίνονται τα σόδομα και τα γόμορα». Και για όλα φταίει η άτιμη, η ξε-σηκωτική μυρουδιά της Παγιατάκη, που έκανε την Φαίη να την μυρίζει πόση ώρα. Έλεγε η αστρολόγος τα ζώδια και η Φαίη τη μύριζε στο λαιμό σαν μαγεμένη (ούτε πρωταγωνίστρια σε διαφήμιση αρώματος να ήταν η Σκορδά) και στο τέλος της είπε: «Αχ, τι ωραία που μυρίζεις».

Η Παγιατάκη κολακευμένη και γοητευμένη από το κοπλιμάν ευχαρίστησε ταπεινά. Η Σκορδα την πλησίασε και χωρίς να καταλάβουμε το πώς, φιλήθηκαν στο στόμα. Άφωνοι μείναμε οι τηλεθεατές, άφωνοι έμειναν και οι συνεργάτες τους που είδαν τα κορίτσια να φιλιούνται στο στόμα. Μάλιστα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μονολογούσε: "Για όνομα του Θεού"!

Η Παγιατάκη, πάλι, αντέδρασε έντονα στα σχόλια των υπόλοιπων της παρέας και με μία τεράστια έκπληξη αναρωτήθηκε: "Έλεος! Δεν μπορούν δύο άνθρωποι...".