Χαμός στο Πρωινό Mou-Λιάγκας: «Θα απατούσα την Φαίη»

27.06.2012
Χαμός έγινε γι ακόμη μία φορά στο Πρωινό mou, με την Φαίη Σκορδά να... ενημερώνει την Σάσα Σταμάτη ότι έχουν απομείνει δύο μέρες εκπομπή μέχρι να αποχαιρετήσουν τον κόσμο.

Και την Σταμάτη να της απαντά στο «καρφί» με ερώτηση: "Εγώ θα μείνω! Εσύ θα παραμείνεις μέχρι την Παρασκευή"; Και ποιος φταίει για την παρεξήγηση ανάμεσα στα κορίτσια Ποιος; Μα ο Γιώργος Λιάγκας και μία δήλωση που έκανε ως καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Ναι, θα απατούσα την Φαίη» είπε ο σύζυγος και η Σάσα αδυνατούσε να πει το θέμα στην εκπομπή. "Ντρέπομαι να συνεχίσω, γιατί είναι θέμα σοβαρό και βλέπω και διαζύγιο!", είπε χαρακτηριστικά. Η Φαίη ρώτησε περί τίνος πρόκειται κι εκείνη απάντησε: "Εσύ άστο καλύτερα! Ο κερατάς το μαθαίνει τελευταίος"!

"Με είπες κερατά;", ρώτησε έκπληκτη η παρουσιάστρια και της υπενθύμισε όλο νόημα ότι απομένουν δυο-τρεις μέρες μέχρι να τελειώσει η εκπομπή. Ο Λιάγκας με τη σειρά του παραδέχτηκε ότι θα απατούσε τη σύζυγο και η έρμη έμεινε κάγκελο με τις αποκαλύψεις. "Εγώ θα μείνω, εσύ θα παραμείνεις μέχρι την Παρασκευή; Τη ρώτησε η Σταμάτη.

Πάντως, ο Λιάγκας έβαλε τα πράγματα στη θέση τους εξηγώντας ότι θα απατούσε την Φαίη μόνο με την... Σαρλίζ Θερόν. «Δεν υπάρχει άντρας που δεν θα ήθελε να πάει μαζί της» εξήγησε ο άνθρωπος με την «απατημένη» να έχει στραβώσει κομματάκι. «Όλα μες τη ζωή είναι… ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει αύριο… μεθαύριο… δεν είμαι εκδικητικός τύπος αλλά… όλα μες τη ζωή είναι!» δήλωσε και πέταξε το «καρφάκι» της στο τέλος, ότι εκείνη δεν θα τον απατούσε με κριτήριο την εξωτερική εμφάνιση του άλλου.