Κατσούλης: Το ξέσπασμά του για την Καραβάτου

28.06.2012
Στην Κατερίνα Καραβάτου, την κόρη τους και τις ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές που ζουν μετά τον ερχομό της μικρής μίλησε μεταξύ άλλων ο Κρατερός Κατσούλης.

Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός για πρώτη φορά μιλά ανοιχτά για την απόλυση της παρουσιάστριας από τον Alpha λίγες μέρες πριν γεννήσει και ξεσπά εναντίον αυτών που αποφάσισαν το «κόψιμο» της εκπομπής. «Δεν ήταν λάθος. Ήταν ανήθικο» δηλώνει στο περιοδικό «ΕΓΩ».

Και συνεχίζει: «Λάθος είναι να παρκάρω τη μηχανή μου εκεί που αναγράφει η σηματοδότηση: “Απαγορεύεται το παρκάρισμα”. Το να απολύσεις μια γυναίκα και όλους τους συνεργάτες μιας εκπομπής χωρίς καμία προειδοποίηση, σε μία εποχή που δεν αφήνεις το περιθώριο να κάνει κάτι άλλο, ενώ παράλληλα βρίσκεται λίγες μέρες πριν γεννήσει, είναι ανήθικο. Αυτή η λέξη εκφράζει την απόλυσή της. Η Κατερίνα δεν είναι η μοναδική γυναίκα που της συνέβη αυτό. Απλώς, επειδή έκανε μια δουλειά που είχε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, ακούστηκε. Υπάρχουν χιλιάδες Ελληνίδες που το έχουν υποστεί.»

Ο Κρατερός αναφέρθηκε και στις φήμες που τον θέλουν την ερχόμενη σεζόν να αναλαμβάνει μαζί με την Καραβάτου την παρουσίαση πρωινής εκπομπής: «Επίσημη πρόταση δεν έχει γίνει. Έχουν υπάρξει συζητήσεις. Είναι μια ιδέα που μας φαίνεται ενδιαφέρουσα, αν και εφόσον είναι μία εκπομπή που θα μπορούσαμε να την υπερασπιστούμε και οι δύο» δήλωσε χαρακτηριστικά.