Δημαράς: Έξαλλος με Παπαδάκη αποχώρησε από την εκπομπή

05.07.2012
Μία ωραία ατμόσφαιρα είναι εκεί στο πλατό της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη ή είναι η ιδέα μας;

Νεύρα, πολλά νεύρα φαίνεται ότι υπάρχουν, που ήρθαν το πρωί της Πέμπτης και τσιτώθηκαν επικίνδυνα. Ο παρουσιαστής Παπαδάκης είχε έντονη αντιπαράθεση με τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιάννη Δημαρά, που στο τέλος κατέληξε σε καυγά και σε μία θεαματική έξοδο του καλεσμένου.

Αφορμή στάθηκε η επιμονή του παρουσιαστή να λέει ότι τέως βουλευτής με τρία χρόνια θητείας στη Βουλή παίρνει σύνταξη 1.400 ευρώ. Ο Δημαράς ως γνώστης του θέματος προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι αυτό δεν ισχύει πλέον για τους βουλευτές, αλλά κάποιοι συνεχίζουν να την παίρνουν καθώς δεν έχει αναδρομική ισχύ η μείωσή των συντάξεων των βουλευτών. Μάλιστα, το αυτό τού εξηγούσε και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Αλλά ο Παπαδάκης επέμενε.


«Τι λέτε κύριε Δημαρά; Πάρτε το Δελημήτσο να μας τα πει» φώναζε ο παρουσιαστής για να του απαντήσει απηυδισμένος ο Δημαράς: «Τι να τον κάνουμε τον Δελημήτσο; Ακούς ή δεν ακούς ρε παιδί μου». Όχι, δεν άκουγε, αφού ο Παπαδάκης συνέχισε να ωρύεται. «Τι λέτε κύριε Δημαρά, τι λέτε κύριε Δημαρα;», έλεγε ξανά και ξανά και τότε ο Δημαράς έβγαλε τρελή κραυγή: "Τι λέτε κύριε Παπαδάκη" ούρλιαξε και να ρίξει στο καπάκι τους τόνους της φωνής: "Θα τρελαθούμε";

Έλα, όμως, που η τσιρίδα του καλεσμένου... ενέπνευσε τον παρουσιαστη για να ρίξει το γνωστό του τρελό χιουμοράκι. «Έχω μαζί μου χάπι για να σου δώσω» του είπε και μπορεί οι υπόλοιποι στο πάνελ να γέλασαν δε συνέβη το ίδιο με τον Δημαρά, ο οποίος στην αρχή του είπε: "Α, τα έχετε για εσάς;", αλλά ο Παπαδάκης επέμενε: "Όχι, είναι για εσάς". Τότε, ο βουλευτής έγινε έξαλλος και σηκώθηκε κι έφυγε. «Σε εμένα θα το δώσεις; Φεύγω γιατί θεωρώ ανάγωγη τη συμπεριφορά σου απέναντι σε ένα φίλο. Σας φιλώ, γεια σας», είπε κι έκανε θεαματική έξοδο.

Όσο για τον Παπαδάκη; Είχε κολλήσει η βελόνα στο όλο απορία και με δόση πικρίας ερώτημα: "Σε εμένα το κάνετε αυτό; Σε εμένα; Σε εμένα".