Σενάρια και αλήθειες!

31.07.2012
Οι παντός τύπου φήμες σε σχέση με τους τηλεαστέρες αρχίζουν αυτή την περίοδο να θεριεύουν και να γίνονται, μέσα σε χρόνο ρεκόρ, σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Εμείς τσεκάραμε για εσάς τι αποτελεί μύθο και τι πραγματικότητα.

Ευγενία Μανωλίδου:

Μύθος: Την πολιορκεί στενά ο ΑΝΤ1, προκειμένου τη νέα χρονιά να συνεργαστούν σε κάποιο νέο project του σταθμού.

Αλήθεια: Μετά το τέλος του «Ελλάδα έχει ταλέντο», οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 δεν είχαν καμία απολύτως επαφή με την Ευγενία Μανωλίδου. Κι αυτό γιατί ακόμα δεν είναι σε θέση καν να γνωρίζουν, το πόσα και ποια θα είναι τελικά τα νέα προγράμματα που θα βγάλουν του χρόνου στον αέρα και συνεπώς το ποιους παρουσιαστές χρειάζονται. Κατά τα άλλα, η ίδια συχνά πυκνά έχει σπεύσει να δηλώσει πως του χρόνου δεν είναι στα σχέδιά της η τηλεόραση. Τώρα αυτό είναι υπόσχεση ή απειλή;

Μαρία Μπεκατώρου:

Μύθος: Μια σειρά φήμες την ήθελαν σε επαφές ξανά με το Mega, για τη δεύτερη έκδοση του «Master Chef Junior»!

Αλήθεια: Πράγματι μια δεύτερη έκδοση του «Master Chef Junior» είναι μέσα στα πλάνα του καναλιού, καθώς το φετινό «Master Junior» έσκισε στους πίνακες τηλεθέασης. Μόνο που κανείς δεν ξέρει, λόγω κρίσης, πότε αυτά τα πλάνα θα μπορέσουν να γίνουν πραγματικότητα. Ετσι, το μόνο «σιγουράκι» της Μαρίας για του χρόνου, είναι η πρωινή εκπομπή της στο «Τηλε-Αστυ».

Τατιάνα Στεφανίδου:

Μύθος: Ιδιαιτέρως προβληματισμένοι είναι, λέει, οι ιθύνοντες του Star, σε ό,τι έχει να κάνει με τη θεματολογία και το στυλ που θα πρέπει να έχει η εκπομπή της από Σεπτέμβρη, έτσι ώστε να πατήσει το γκάζι στους πίνακες τηλεθέασης.

Αλήθεια: Κανένας απολύτως προβληματισμός δεν υπάρχει στο Star, αφού εδώ και καιρό έχει αποφασιστεί πως η εκπομπή της θα ακολουθήσει τη συνταγή του infotainment, συνδυάζοντας την ενημέρωση με την ψυχαγωγία αλά Οπρα. Ολη η εκπομπή θα στηθεί με προσωποκεντρική λογική, αφού οι τηλεθεατές έδειξαν φέτος πως προτιμούν την Τατιάνα να κάνει μόνη της παιχνίδι.

Σταματίνα Τσιμτσιλή:

Μύθος 1ος : Υποτίθεται πως από Οκτώβρη θα αναλάβει την πρωινή, ψυχαγωγική εκπομπή του AΝΤ1, στη θέση της Σίσσυς Χρηστίδου.

Μύθος 2ος: Συζήτησε με τη Ρούλα Κορομηλά, για να ενταχθεί στην ομάδα του «Μες στην καλή χαρά» στον Alpha, η οποία ανανεώνεται... εκ βάθρων!

Αλήθεια 1η: Η Σταματίνα δεν έχει κάνει καμία συζήτηση με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1, για το «Πρωινό ΑΝΤ1» από Σεπτέμβρη, αν κι όντως την έχουν κατά νου, σε ό,τι έχει να κάνει με το νέο στήσιμο του ψυχαγωγικού πρωινού τους.

Αλήθεια 2η: Η παρουσιάστρια δεν είχε καμία πρόταση για να ενταχτεί στο «Μες στην καλή χαρά» αφού ο ΑΝΤ1 είναι η προτεραιότητά της σε ό,τι έχει να κάνει με την επόμενη σεζόν.

Λάουρα Νάργες:

Μύθος: Η φήμες τη θέλουν να βρίσκεται, ήδη, εκτός «Ολα» και στη θέση της να έχει στρογγυλοκαθίσει η Ελενα Παπαβασιλείου, η οποία συνεργάζεται ως γνωστόν με τον Βαγγέλη Περρή στο ραδιόφωνο.

Αλήθεια: Τόσο ο Θέμος Αναστασιάδης όσο και ο Βαγγέλης Περρής δεν έχουν ασχοληθεί μέχρι στιγμής με το νέο στήσιμο του «Ολα», επομένως προς στιγμήν τίποτα δεν αποκλείεται.

Χριστίνα Λαμπίρη:

Μύθος: Η πρώην κυρία «Super Star» έχει κάνει κάποια ραντεβού με το Star για να αναλάβει από Σεπτέμβρη καθημερινή, πρωινή, infotainment εκπομπή.

Αλήθεια: Μετά τη φετινή απόφαση του καναλιού να κατεβάσει ρολά για λόγους οικονομίας στο πρωινό ζωντανό του πρόγραμμα, δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να γυρίσουν και πάλι στα παλιά. Αυτό που δεν αποκλείεται, όμως, είναι να τη δούμε να αναλαμβάνει την παρουσίαση εβδομαδιαίας εκπομπής με συνεντεύξεις.

Νάνσυ Νικολαΐδου