Ελένη: Ναιιι έβαλε στεφάνι!

10.09.2012
Κάθε λίγο και λιγάκι έβγαινε κι από ένα δημοσίευμα που ήθελε την Ελένη Μενεγάκη να ανεβαίνει στα σκαλιά της εκκλησίας και να βάζει το τρίτο στεφάνι.

Από τότε που έγινε γνωστή η σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο «φαγώθηκαν» όλοι να την παντρέψουν. Οπότε, το Λενιω είπε να τους κάνει τη χάρη και να βάλει το... στεφάνι!

Μόνο που το λουλουδένιο στεφάνι που έβαλε στο κεφαλάκι της δεν ήταν για τις ανάγκες γάμου, αλλά... βάφτισης. Όπως γράψαμε πριν λίγες μέρες, η παρουσιάστρια έγινε νονά, βαφτίζοντας την ανιψιά του Ματέο. Την Κυριακή στο Πρώτο Θέμα, δημοσίευσαν φωτογραφίες από το μυστήριο που έγινε σε Μονή στην Άνδρο. Και ω με μεγάλη surprise, είδαμε το Λενιώ ντυμένο... νύφη!!!

Φορούσε λευκό μακρύ αέρινο φόρεμα και στο κεφάλι της είχε λουλουδένιο στεφάνι. Πιο το σκεπτικό της για τούτη την... extreme εμφάνιση, δεν το γνωρίζουμε. Πάντως, ήτο εντυπωσιακή. Στις φωτογραφίες διακρίνεται και ο Ματεο, ο οποίος επίσης έκανε εμφάνιση... γαμπρού σε νησιώτικο γάμο με λευκό παντελόνι και πουκάμισο. Θες το ζεύγος να έκανε... γαμήλια πρόβα;

Πάντως, όπως διαβάζουμε, η Ελένη έχει μπει για τα καλά στην οικογένεια των Παντζόπουλων, αφού υπάρχει τρελή οικειότητα με όλα τα μέλη. Και με τη μητέρα Ματέο με την οποία είχε θερμές αγκαλιές....