Σοκ: Ο Μαλέλης έφτασε ένα βήμα πριν την αυτοκτονία!

10.09.2012
Για την χρόνια και σοβαρή μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη μίλησε ο Σταμάτης Μαλέλης και όσα αποκάλυψε, σοκάρουν.

Ο ισχυρός άντρας του Star, ο άνθρωπος που έφερε τα «παράθυρα» στην τηλεόραση, την εποχή που μεσουρανούσε, όταν επέστρεφε σπίτι του, κλεινόταν σε ένα δωμάτιο και έκλαιγε προσπαθώντας να ελέγξει το πρόβλημά του.

Στη συνέντευξή στο Πρώτο Θέμα, ο Μαλέλης παραδέχεται ότι έζησε μία ζωή σε αναμονή, περιμένοντας να τελειώσει αυτό που έκανε. «Κατέληξα να βιώσω μια αβίωτη ζωή» εξομολογείται με αφορμή το βιβλίο του «Το τέρας κι εγώ», στο οποίο περιγράφει τη μεγάλη του μάχη με την κατάθλιψη και πώς κατάφερε να βγει νικητής.

«Γύρω στα 25 μου άρχισα στα καλά καθούμενα να παθαίνω κρίσεις πανικού. Νόμιζα ότι πάθαινα έμφραγμα. Με τον καιρό τα συμπτώματα αυξήθηκαν. Για να γλιτώσω κάπνιζα και έπινα πολύ κάτι που με οδηγούσε σε ένα φαύλο κύκλο» δηλώνει λίγο παρακάτω, ενώ σοκάρει όταν αποκαλύπτει ότι σκεφτόταν να αυτοκτονήσει!!!

«Δεν το έκανα γιατί υπήρχε η κόρη μου. Φανταστείτε ότι σκεφτόμουν να αυτοκτονήσω την περίοδο που ήμουν ο πιο ακριβοπληρωμένος δημοσιογράφος. Όταν οι άλλοι με αποκαλούσαν παντοδύναμο διευθυντή ειδήσεων εγώ κλεινόμουν μόνος σε ένα δωμάτιο και έκλαιγα»...