Ρακιντζής: Μιλά για τη «μάχη ζωής» που έδωσε

17.09.2012
Για πρώτη φορά μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, που από θαύμα δεν του κόστισε την ίδια του τη ζωή, ο Θοδωρής Ρακιντζής μιλά για τη μεγάλη μάχη που έδωσε στα τέλη του καλοκαιριού.

Ο γνωστός παρουσιαστής τον Δεκαπενταύγουστο υπέστη σοβαρό έμφραγμα και οι επόμενες μέρες που ακολούθησαν ήταν κρίσιμες για τη ζωή του. Ευτυχώς, βγήκε νικητής από τη δύσκολη μάχη και τώρα μιλά για εκείνες τις δύσκολες στιγμές, ενώ δηλώνει αισιόδοξος για το μέλλον.

«Έδωσα μία μάχη και την κέρδισα» δηλώνει ο Ρακιντζής σε συνέντευξή του στην Espresso, ο οποίος υπέστη το έμφραγμα κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Μεσσηνία. «Ευχαριστώ πολύ τους γιατρούς μου αλλά δεν μπορώ να μην πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη που μου συμπαραστάθηκε από την πρώτη στιγμή που το έμαθε».

Στο πλευρό του παρουσιαστή βρέθηκε και ο Μιχάλης Ρακιντζής με τον οποίο τον συνδέει μία βαθιά φιλία χρόνων. «Κοντά μου ήταν ο Μιχάλης Ρακιντζής που παρ' ότι δεν έχουμε συγγένεια –αν και πολλοί μας αποκαλούν ξαδέλφια- εγώ λέω ότι είμαστε αδέλφια από επιλογή και όχι γιατί το έφερε η ζωή. Μάλιστα μου φέρθηκε ανώτερα από αδελφός μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.