Ζέτα-Λάτσιος: Το μυστικό ραντεβού που «έσπασε» τον πάγο

18.09.2012
Μία συνάντηση που «έσπασε» τον πάγο ανάμεσα στην Ζέτα Μακρυπούλια και τον Γιάννη Λάτσιο πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες.

Οι δυο τους αν και κατά τα τη διάρκεια των δύο Dancing with the stars, είχαν άψογες σχέσεις, η αναβολή πέρυσι του show, λόγω οικονομικών δυσκολιών, έφερε την παγωμάρα στη σχέση τους.

Ο μισθός της Ζέτας, όπως θα θυμάσαι, δέχτηκε ένα γενναιόδωρο... hair cut, ενώ τη μέρα που εκείνη θα έδινε τη θετική της απάντηση στον Λάτσιο, αυτός την ενημέρωσε ότι το show δεν θα βγει στον «αέρα» και παίρνει αναβολή για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Και όπως διαβάζουμε, η ενόχληση της παρουσιάστριας για τις εξελίξεις ήτο μεγάλη και όχι δεν την έκρυψε.


Βλέπεις, η Μακρυπούλια εκτός των άλλων ιδιοτήτων είναι και ηθοποιός και προκειμένου να παρουσιάσει το Dancing είχε απορρίψει αρκετές θεατρικές προτάσεις, με αποτέλεσμα να μείνει ξεκρέμαστη επαγγελματικά. Έτσι, οι σχέσεις τους μπήκαν στον πάγο κόβοντας κάθε... διπλωματική επαφή. Μέχρι που φέτος ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να βγει το show τον Νοέμβριο.

Όπως διαβάζουμε στην Espresso, Λάτσιος και Μακρυπούλια συναντήθηκαν στα γραφεία του καναλιού και τα είπαν όλα. Ο διευθυντής προγράμματος εξήγησε στην ηθοποιό τις οικονομικές δυσκολίες που παραμένουν και φέτος, ενώ εκείνη δεν έκρυψε τις αμφιβολίες της για το αν όντως θα βγει το show στον αέρα και δεν μείνει για μια ακόμα φορά στον αέρα.

Φυσικά αναφέρθηκαν και στην αμοιβή της Ζέτας, η οποία φαίνεται ότι θα υποστεί περαιτέρω ψαλίδισμα. Πάντως, όλα δείχνουν ότι υπάρχει καλή πρόθεση και κατανόηση και από τις δύο πλευρές.