Η Χατζηβασιλείου βλέπει ρυτίδες. Εμείς, πάλι, όχι

05.10.2012
Συγκλονιστικές (πιο συγκλονιστικές δεν γίνεται) αποκαλύψεις έκανε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της ότι έχει ρυτίδες!!!

«Έχω ρυτίδες! Ε, και;» είπε η παρουσιάστρια στο χαλαρουά και άνετο στο κυπριακό περιοδικό Όμικρον. Μάλιστα, ξεκαθάρισε (για να το μαθαίνουμε κι εμείς) ότι δεν πρόκειται να πάει στον πλαστικό ούτε για 30 ρυτίδες!

Προφανώς στις 31 θα το συζητήσει. Και μια χαρά τα είπε η Βίκυ, αλλά βλέποντας τις φωτογραφίες από την επίμαχη συνέντευξη, πήραμε το μεγεθυντικό φακό και ψάχναμε τις περίφημες ρυτίδες της παρουσιάστριας.

Βρε ψάξαμε από εδώ, ψάξαμε από εκεί, ρυτίδα πουθενά. Ούτε καν της έκφρασης. Γυαλί το πρόσωπο της Χατζηβασιλείου, σαν έφηβης χωρίς ακμή η επιδερμίδα της. Και αναρωτιέμαι: εμείς δεν βλέπουμε καλά ή η «λατρεμένη» της μάνας φύσης είναι και ταπεινή;

Και με τέτοια λεία μούρη, πράγματι, γιατί να μπει στη διαδικασία του νυστεριού; Άνεργους θα τους αφήσει τους πλαστικούς.. (Αν και κάποιοι άλλοι, γκούχου, γκούχου, δουλεύουν με... υπερωρίες)

Υ.Γ. Η Χατζηβασιλείου προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις: Το σεξ καλύτερο είναι καλύτερο μετά τα 40! Και ο σύζυγός της είναι από τις εξαιρέσεις αφού πάει κόντρα στη θεωρία που θέλει τους άντρες αλλιώς να λειτουργούν στα 30 και αλλιώς στα 40. «Βέβαια, αν κρίνω από τον άντρα μου, δεν έχει καμία απολύτως αλλαγή».

Δεν μας δίνει λίγη από την τύχη της;;;;