Λιάγκας: Έξαλλος με τα περιοδικά λόγω του παιδιού του

11.10.2012
Έξαλλος είναι ο Γιώργος Λιάγκας με τα life style περιοδικά επειδή δημοσίευσαν φωτογραφίες του γιού του, Γιάννη κι ενώ τους έχει προειδοποιήσει με εξώδικο...

Τετάρτη ημέρα των περιοδικών και σε αυτά υπάρχουν δημοσιευμένες φωτογραφίες του μικρού. Τις είδε ο παρουσιαστής και ήρθε κι έγινε έξαλλος. Και μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για το πώς προτίθεται να κινηθεί αν δεν τηρηθεί το εξώδικό που έχουν στείλει με την Φαίη Σκορδά. Εξάλλου, το ζευγάρι έχει δηλώσει ότι θέλει να προστατεύσει τον μικρό Γιάννη από τη δημοσιότητα.

"Είχαμε στείλει εξώδικο στα περιοδικά να μην δημοσιεύονται φωτογραφίες του παιδιού χωρίς μωσαϊκό. Ωστόσο, ένα τηλεοπτικό περιοδικό έκανε το λάθος και δημοσίευσε φωτογραφία που φαινόταν καθαρά το πρόσωπο του, αλλά ζήτησε συγγνώμη στο επόμενο τεύχος" είπε στην αρχή. Κι εξήγησε τι είναι αυτό που τον εκνεύρισε κι έστειλε δεύτερο εξώδικο στα περιοδικά. "Το θέμα μου είναι ότι το μωσαϊκό που χρησιμοποιούσαν τα περιοδικά σταδιακά γινόταν όλο και πιο αχνό, με αποτέλεσμα να φαίνονται τα χαρακτηριστικά του Γιάννη. Έτσι, στείλαμε και δεύτερο εξώδικο με το οποίο ζητήσαμε να μην δημοσιεύονται καθόλου φωτογραφίες του μικρού. Συζήτησα ξανά το θέμα με τους δικηγόρους μας και έμαθα ότι ένα περιοδικό νομιμοποιείται να δημοσιεύει φωτογραφίες του παιδιού με μωσαϊκό, αλλά εμένα δεν μου αρκεί αυτό γιατί δεν είναι ηθικά σωστοί απέναντί μου, σε σχέση μ’ αυτό που είχα ζητήσει. Δεν σεβάστηκαν το εξώδικο."

Και όπως είπε και η Ελεονώρα Μελέτη σε πρόσφατη συνέντευξή της... "Εμένα ξεσκίστε με, αλλά σε τι έφταιξε το παιδί; Δηλαδή τα παιδιά των άλλων γιατί τα σέβεστε;" Στο τέλος πέταξε και το καρφί του.... "Υπάρχουν παλιά αμαρτήματα στα περιοδικά που μπορώ να ανασύρω, αν θελήσω … Δεν θέλω, όμως, να κάνω μηνύσεις και αγωγές για να βγάλω λεφτά!"