Μελέτη: Πόσο να αντέξει το μπούστο;

16.10.2012
Πριν λίγες μέρες η Ελεονώρα Μελέτη είχε δώσει συνένετευξη, όπου δήλωνε (και συνάμα ένιωθε και μια περηφάνεια λέμε εμείς) ότι ετούτη δεν έκανε καριέρα του... μπουτιού.

Η Ελεονώρα επέμενε δηλαδή ότι δεν έχει βγάλει μπούτι και στήθος στα χρόνια της καριέρας της, μόνο το "ταγεράκι των ειδήσεων". Το άλλο με τον Τοτό; Γιατί μία που διαβάσαμε τη βαρύγδουπη δήλωση της παρουσιάστριας και μία που μάς ήρθαν "βροχή" στο μυαλό μας "καυτές" και σέξι τηλεοπτικές της εμφανίσεις που περιλάμβαναν μπούτι και κυρίως στήθος.

Και για να μη λες ότι έχουμε κάτι μαζι της, έρχεται η ίδια η Ελεονώρα και διαψεύδει τη δηλωση της ότι δεν έχει δείξει μπούτι και στηθος, διότι την Δευτέρα έκανε Hot (πιο hot... τσουρουφλίζεσαι) εμφάνιση με μαύρο κολάν, ψηλοτάκουνα μποτάκια και λευκό πουκάμισο με αβυσσαλέο ντεκολτέ. Βέβαια, το ρούχο είχε κάτι παραμάνες και κουμπιά, αλλά το στήθος της παρουσιάστριας έδειχνε να ασφυκτιά μέσα σε αυτό.

Και είχες την Μελέτη όλη την ώρα να φτιάχνει από εδώ, να φτιάχνει από εκεί, για να μην έχουμε καμία... αποκάλυψη.

Παρατήρηση: Όταν επιλέγεις να φορέσεις τέτοιο ρούχο, το υποστηρίζεις. Αν είσαι συνέχεια "τράβα πουκάμισο, τράβα πουκάμισο" άσε να το φορέσει κάποια άλλη, που το έχει... περισσότερο!