Καινούργιου:Κατηγορεί τον εαυτό της για χωρισμό με Σαμαρά

18.10.2012
Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης η Κατερίνα Καινούργιου και μάς μαύρισε την ψυχή το μελαγχολικό κορίτσι....

"Διακρίνω μια μελαγχολία στο βλέμμα της φέτος. Γιατί κορίτσι μου;" Με τα λόγια αυτά η υποδέχτηκε το Κατερινιώ, την κάθισε στην καρέκλα κι αμέσως το πιάσαμε το υποννοούμενο... θα πέσει τρελή ψυχανάλυση. Όπως κι έγινε. Η Καινούργιου άνοιξε την καρδιά της στην Ελένη και είπε πολλά κυρίως για τον χωρισμό της με τον Γιώργο Σαμαρά, που ναι, το κορίτσι δεν τον έχει ξεπεράσει ακόμη.

"Περνάω στους διαδρόμους και δεν σ' ακούω πια να τιτιβίζεις" σχολίασε η Μενεγάκη με το Κατερινιώ να βρίσκει την τέλεια ευκαιρία να απαντήσει στα σχόλια του Μουτσινά για τον χαρακτήρα της. "Μεγαλώνω, Ελένη, όπως είπε ο γλυκούλης μου. Πάλιωσα..." . Βέβεια, υπέρ-τόνισε ότι τον λατρεύει τον γλυκούλη, αλλά δεν μας νοιάζει κιόλας, αφού η συνέχεια είχε... Σαμαρά Μπόλικο Σαμαρά.

Η κουβέντα, στη συνέχεια, πήγε στη δημοσιότητα και τη δική της προβολή και πώς αυτή μπορεί να έχει επηρρεάσει τις σχέσεις της. Μάλιστα, η οικοδέσποινα επέμενε σε αυτό, αφού όπως έχει γραφτεί και ακουστεί, ένας από τους λόγους χωρισμού της με τον διεθνή ποδοσφαιριστή, ήταν η δημοσιότητα που πήρε η σχέση τους. "Συμφωνώ ότι είναι δύσκολο για έναν άνθρωπο που είναι δεν συνηθισμένος... Είμαι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και στεναχωρήθηκα πολύ το καλοκαίρι με τις διαστάσεις που πήρε το θέμα . Έχω τρομάξει και εγώ και η οικογένειά μου. Ίσως να φταίω κιόλας..." παραδέχτηκε με ειλικρείνεια.

Η συνέχεια είναι ακόμη καλύτερη. "Έχω επιλέξει αυτή τη δουλειά και ξέρω ότι εκτίθεμαι. Δεν κατηγορώ τους συναδέλφους και εγώ θα το έκανα πιθανά ως δημοσιογράφος. Το ήξερα ότι εφόσον είμαι διακοπές και εμφανίζομαι δημόσια, θα με φωτογραφίσουν. Δεν θα έβγαινα δημοσίως με κάποιον δίπλα μου, χωρίς να είναι αληθινό. Για να το κάνω αυτό, σημαίνει ότι ένιωσα πράγματα γι' αυτόν τον άνθρωπο. Απλά δεν φανταζόμουν ότι θα γινόταν τόσο μεγάλο θέμα και θα διάβαζα καθημερινά τόσα διαφορετικά σενάρια" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για να παραδεχτεί στη συνέχεια το... φταίξιμό της. "Θα ήθελα λίγο περισσότερο σεβασμό από τα Μέσα, γιατί ο άλλος μπορεί να πληγώνεται... Όταν είσαι με έναν άνθρωπο που είναι από άλλο χώρο και δεν του αρέσει αυτό, φαντάζομαι μπορεί να τρομάξει. Σ' αυτή την περίπτωση, κατηγορώ λίγο τον εαυτό μου. Θα μπορούσα να προφυλάξω κάποιες καταστάσεις."

Στο ερώτημα γιατί δεν ήταν περισσότερο προσεκτική, απάντησε: "Δεν ήμασταν δύο άνθρωποι, ήμασταν μεγάλη παρέα. Εγώ δεν τα σκέφτομαι και πολύ, σκέφτομαι απλά. Είπα ότι αφού θα περάσω καλά, πάω. Δεν σκέφτηκα τις επιπτώσεις... Ίσως να το έχω μετανιώσει λίγο το συγκεκριμένο…"

Και μπορεί το Κατερινιώ να αρνήθηκε ότι είναι στεναχωρημένη για το χωρισμό, δεν έπεισε το έμπειρο μάτι της Ελένης... "Ο,τι και να μου λες..." σχολίασε