Στάη: Δικαιώθηκε κι επιστρέφει στο δελτίο

19.10.2012
Στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ επιστρέφει η Έλλη Στάη, η οποία δικαιώθηκε για το επεισόδιο με τον Διευθυντή Ειδήσεων, Βασίλη Θωμόπουλο, πριν δύο εβδομάδες.

Το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) είναι... αθωωτικό για τη γνωστή δημοσιογράφο, αφού σύμφωνα με αυτό "δεν βρέθηκε κάτι άξιο σημασίας” κι επομένως δεν τέθηκε ζήτημα αποπομπής της. Έτσι, η Στάη επιστρέφει κανονικά στη θέση της την ερχόμενη Δευτέρα (22/10).

Η ιστορία ξεκίνησε στις 3 Οκτωβρίου μετά από ένα έντονο επεισόδιο της άνκοργουμαν με τον διευθυντή ειδήσεων, ο οποίος την κατηγορούσε ότι εκείνη απαίτησε να μη βρίσκεται στο κοντρόλ όταν η ίδια θα εκφωνεί το δελτίο. Η Στάη από την αρχή υποστήριζε ότι πρόκειται για μία διαφωνία που προκύπτει μεταξύ συνεργατών ενός δελτίου και η ιστορία (που αμέσως πήρε τεράστιες διαστάσεις) έφτασε στο γραφείο του διευθύνοντα συμβούλου της ΕΡΤ, Νίκου Σίμου.

Εκείνος με τη σειρά του, προκειμένου να βρεθεί μία άκρη, πήρε την πρωτοφανή απόφαση να διατάξει ΕΔΕ(!!!). Και μέχρι να βγει η απόφαση, στη θέση της Στάη ήταν η Πηνελόπη Γαβρά. Τελικά, το πόρισμα της ΕΔΕ βγήκε, η Στάη δικαιώθηκε πανηγυρικά και για δύο εβδομάδες εκεί στη κρατική, έγινε ο κακός ο χαμός για το τίποτα!