Επιστρέφει η Καραβάτου στην τηλεόραση;

19.10.2012
Να την πάρω την χαρά ή πάλι θα μείνω έτσι; Θα επιστρέψει η Κατερίνα Καραβάτου στην τηλεόραση ή όχι;

Άνεργη να ήμουν, τέτοια αγωνία για να βρω δουλειά, δεν θα την είχα. Αλλά ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που ο Alpha "έκοψε" άδοξα το Κους Κους της Καραβάτου και κάθε λίγο και λιγάκι "σκάει" και από ένα δημοσίευμα που την θέλει να επιστρέφει στην τιβι. Ε, με το διάβασε, διάβασε έρχεται η ανεργία της παρουσιάστριας και σου γίνεται... άγχος.

Γιατί βλέπεις, όλο την "επιστρέφουν" τα δημοσιεύματα και όλο εκείνη δεν επιστρέφει. Αυτή τη φορά, δημοσίευμα εφημερίδας θέλει την Καραβάτου να επιστρέφει στον... τόπο του εγκλήματος, δηλαδη τον Alpha, με πρωινή (!) εκπομπή και στη ζώνη 11:00 έως 13:00. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Κατερίνα θα παρουσιάζει μια εκπομπή αποκλειστικά αφιερωμένη στα παιδιά και στις μαμάδες, την οποία πρότεινε στο κανάλι εταιρία παραγωγής σε συνδυασμό με μεγάλο χορηγό βρεφικών ειδών.

Αν ισχύει λοιπόν η πρόταση θα δέιξει. Όπως θα δείξει αν θα γίνει και η μεγάλη επιστροφή και μας φύγει και το άγχος. Αλλά προσοχή: Έτσι που κάθε λιγο και λιγάκι γράφουν για "επιστροφή" θα έρθει στο τέλος η Καραβάτου και θα την πάθει όπως με το μύθο του Αισώπου, με το βοσκό και το λύκο. Θα γυρίσει στην τηλεόραση και πλέον δεν θα το πιστεύει κανείς....