Σέξι νοσοκόμα η φαντασίωση της Ελένης;

16.11.2012
Όλο αποκαλύψεις ήταν η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης και μέχρι που μάς είπε ποια είναι η ερωτική της φαντασίωση....

Αυτή σέξι νοσοκόμα και ο αγαπημένος της ασθενής. Άγγλος, τραυματίας πολέμου, απλός ασθενής ή φαντάρος σε στρατιωτικό νοσοκομείο δεν μας είπε, αλλά φαντασία έχουμε, την βάζουμε και οργιάζει. Αφορμή για τις αποκαλύψεις στάθηκε το θέμα που είχε η sex editor, Ειρήνη Χειρδάρη και αφορούσε τις ερωτικές φαντασιώσεις.

Το Λενιώ στην αρχή δεν έδειχνε να ενθουσιάζεται και γενικά ήταν μες στο νεύρο με την editor, αλλά με την κουβέντα άρχισε να παίρνει εμπρός. «Το να ντυθείς σέξι νοικοκυρά είναι δύσκολο. Δεν μπορείς να είσαι στην τρίχα και να μαγειρεύεις. Το θεωρώ αδιανόητο!», είπε για το σκετς καμαριέρα και αφεντικό.

Είχε, όμως και απορίες, του τύπου: πού θα πας να κάνεις τα σκετσακια με τα παιδιά στο σπίτι ή πώς θα δράσεις χωρίς το άγχος να ανοίξει η πόρτα και να μπει η πεθερά. Λογικές ακούγονται οι απορίες, αν σκεφτείς ότι είναι μάνα τριών παιδιών κι έχει και τη μάνα στο σπίτι.


Στη συνέχεια ρώτησε αν ντύνεται και ο άντρας σε αυτές τις βραδιές, ενώ εξέφρασε την απορία ποια στολή προτιμούν περισσότερο οι Έλληνες. Τη φαντασίωση της μας την αποκάλυψε εμμέσως λέγοντας ότι θα ήθελε να παίρνει την πίεση, αφού έχει κι εύκαιρο το πιεσόμετρο της μάνας της.