Παπαδάκης: Η κατσάδα στην υπναρού Ντόρα

19.11.2012
Είσαι συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη, βγαίνει η αφεντιά σου στην τηλεόραση και ξεκινάει κοτζάμ εκπομπή με την καρέκλα σου άδεια, εξαιτίας ενός ξυπνητηριού;

Είναι εκεί κοτζάμ Παπαδάκης κι εσύ απουσιάζεις γατί σε πήρε ο ύπνος σου; Ε, Ντόρα Κουτρουκόη; Εντάξει, άνθρωποι είμαστε και θα τύχει και μία φορά να μάς πάρει ο ύπνος. Ειδικά, τώρα που κρύωσε ο καιρός και το άτιμο το πάπλωμα είναι βαρύ....

Αλλά, αν είσαι στου Παπαδάκη, θα πρέπει να εύχεσαι ο ύπνος να είναι ο τελευταίος που θα σε πάρει. Και στο σπίτι δεν βάζεις ξυπνητήρι, αλλά... ξυπνητήρια. Για να αποφύγεις καταστάσεις, όπως αυτή της Δευτέρας. Τη Ντόρα (αλί αλί και τρισαλί της) την πήρε ο ύπνος με αποτέλεσμα να αργήσει στην εκπομπή και οι υπόλοιποι να ξεκινήσουν χωρίς αυτήν.

Κι εννοείται ότι ο Παπαδάκης δεν θα έδειχνε κατανόηση στην «υπναρού» συνεργάτιδά του, την οποία κι έδωσε στον «αέρα» με χαρακτηριστικό τρόπο. «Με πήρε ο ύπνος κι έγειρα στου καραβιού την πλώρη! Την πήρε ο ύπνος, την ξυπνήσαμε και σε λίγο θα είναι μαζί μας!»

Και πράγματι, λίγο αργότερα η Κουτροκόη αγουροξυπνημένη κάθισε στην καρέκλα της εξηγώντας ότι δεν χτύπησε το άτιμο το ξυπνητήρι. Και τι το είπε αυτό; Άκουσε την κατσάδα του Παπαδάκη, που (τον καταλάβαμε εμείς) κρατιόταν από ώρα. «Επαγγελματίας και δεν χτύπησε; Το τρώμε το ξυπνητήρι κυρία μου!» της είπε. Ούτε στο χειρότερο εχθρό σου, αυτό που έπαθε σήμερις η Ντόρα.