Ράλλη: Άνδρας την παράτησε σύξυλη σε εστιατόριο

21.11.2012
Ποιος να το φανταζόταν ότι υπάρχει άνδρας σε τούτη τη γη που θα έβγαινε ραντεβού με κοτζάμ Νικολέτα Ράλλη και στο τέλος της βραδιάς θα την παρατούσε σύξυλη σε ένα εστιατόριο.

Κι όμως υπάρχουν και τέτοιοι κι ένας από αυτούς έπεσε πάνω στη σέξι παρουσιάστρια, η οποία έμεινε να περιμένει μόνη σε ένα εστιατόριο και στο τέλος πλήρωσε και τον λογαριασμό!!!

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Νικολέττα ως καλεσμένη στο «ΌΛΑ» το βράδυ της Δευτέρας, όταν η κουβέντα πήγε στα ευτράπελα που την έχουν βρει στην προσωπική της ζωή.

«Πάντα κάνω μία κίνηση να πληρώσω, δεν το θεωρώ και δεδομένο πως ο άλλος θα το κάνει. Βέβαια έχει τύχει να πληρώσω. Είχε φύγει από εκεί που ήμασταν. Πήγε να πάρει εφημερίδα και εξαφανίστηκε. Αναγκάστηκα να τα πληρώσω όλα εγώ. Μετά του έστειλα μήνυμα για να έρθει να με πάρει. Ήταν 120 ευρώ. Δεν ήταν, βέβαια, καν σχέση. Ήταν "ξεκινάμε και βλέπουμε"...» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Και αυτό δεν είναι το μόνο κουλό που την έχει βρει. Όοοχι, υπάρχει και άλλο ένα, που το ζει αυτή την περίοδο. Όπως αποκάλυψε είναι κάποιος, νεαρός σε ηλικία, που θέλει να γίνει δούλος της!!!

«Μιλάει πάρα πολύ σοβαρά και μου έχει στείλει το βιογραφικό του με email. Δεν θέλει να τον πληρώνω, μόνο να κάνει ο, τι θέλω. Με στεναχώρησε στην αρχή, γιατί νόμιζα πως θέλει κάποιος να κάνει χαβαλέ. Έχει, μάλιστα, κι άλλη δουλειά, αλλά θέλει να κάνει κι αυτό. Δεν αντιλαμβάνομαι ότι με φλερτάρει, γιατί μιλάει πολύ σοβαρά. Γενικά, εγώ τους τραβάω τους τρελούς!»