Λάτσιος: Το μήνυμα απόλυσης στον Κανάκη

22.11.2012
Σε μεγάλα κέφια ήταν το βράδυ της Τετάρτης η παρέα των «Ράδιο Αρβύλα» και παίζει να ήταν αυτή η πρώτη φορά φέτος που γελάσαμε τόσο μαζί τους.

Βέβαια, γέλασαν και οι ίδιοι με την ψυχή τους, αλλά να που στο τέλος τα γέλια τους βγήκαν... ξινά. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι «Αρβύλα» άρχισαν να σχολιάζουν το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και ειδικά τη μεταμεσονύχτια εκπομπή «Τηλεκύβος» και τα... ηχητικά εφέ της.

Τα γέλια και τα σχόλια έδωσαν και πήραν, για ώρα αφού και τους τέσσερις τους είχε πιάσει σπαστικό γέλιο και δεν έλεγαν να σταματήσουν. Έστελνε και ο κόσμος πετυχημένα μηνύματα, οπότε έγινε στο πλατό... του ΑΝΤ1 το πανηγύρι. Μάλιστα, σχολίαζαν ότι με αυτά που λένε, οδηγούν τους εαυτούς τους έξω από το κανάλι, λέγοντας πώς αυτή είναι εθελούσια έξοδος. Μέχρι και τον... Μάικ τον φασολάκη πήγε να πιάσει στο στόμα του ο Κανάκης, αλλά τον σταμάτησαν οι υπόλοιποι.

Και κάπου εκεί ήρθε μήνυμα από τον... Γιάννη Λάτσιο, όπου έλεγε: "Εδώ Γιάννης. Αντώνη όπως καταλαβαίνεις την άλλη εβδομάδα κόβεται η εκπομπή, αλλά μην ανησυχείς δεν θα μείνεις χωρίς δουλειά. Από Δευτέρα θα παρουσιάζεις τον τηλεκύβο". Εννοείται ότι το μήνυμα δεν ήταν αληθινό, αλλά το σπαστικό γέλιο συνεχίστηκε.

Κι εκεί, που πήγε ο Κανάκης να προχωρήσει στο επόμενο θέμα, έκανε ακόμη πιο δυσάρεστη τη θέση τους κι επισφαλή. Γιατί; Στο νούμερο 8 ήταν οι απορίες της Ελένης Μενεγάκη και ο παρουσιαστής παραδέχτηκε ότι.... "Αν υπάρχει κάτι για το οποίο ζηλεύω τον Γιάννη Λάτσιο, είναι που ήταν παντρεμένος με αυτό το κορίτσι και άκουγε κάθε μέρα αυτές τις απορίες", ενώ αναρωτήθηκε αν έκανε χειρότερα τα πράγματα....