Ο Παπαδάκης δεν κατανοεί το δράμα του Γρηγόρη

21.12.2012
Πίκρανε τον Γρηγόρη, τον πίκρανε πολύ ο Γιώργος Παπαδάκης. Κατηγόρησε τους celebrities για στημένα παπαράτσι στα lifestyle περιοδικά και ήρθε ο Αρναούτογλου κι έγινε κομμάτια.

Πολύ βαριά την πήρε τη δήλωση του Παπαδακη ο "Άρνι", που δεν περνάει εβδομάδα και να μην φιλοξενείται η αφεντιά του σε εξώφυλλο των εν λόγω περιοδικών. Και μπορεί εσύ να σκέφτεσαι ότι ο Γρηγόρης έχει τη μύγα και μυγιάζεται, γι αυτό κι αντέδρασε, αλλά σε ενημερώνουμε ότι ο άνθρωπος ζει το δικό του δράμα.

Και ο Παπαδάκης, αυτό το δράμα δεν μπορεί να το κατανοήσει. Και πικραίνει τον Γρηγόρη, ο οποίος τον κάλεσε να συζητήσουν το θεμα από κοντά. Για τόσο βαριά λέμε ότι το πήρε.

«Θα πρέπει να συζητήσουμε από κοντά κάποια στιγμή πως είναι να περιμένουν έξω από το σπίτι σου τέσσερις και πέντε ημέρες τα αυτοκίνητα για να βγεις με την προϋπόθεση να σε δουν με κάποιο ζευγάρι, όπως επίσης το να σε κυνηγάνε οπουδήποτε και αν πας», εξομολογήθηκε το δράμα του.

Και παραδέχτηκε ότι πολύ στενοχωρήθηκε με τη δήλωση του Παπαδάκη στον Θέμο Αναστασιάδη. «Θέλω να πω ότι με στεναχώρησε ιδιαίτερα η δήλωση του Γιώργου του Παπαδάκη, που εκτιμώ ιδιαίτερα και μου είναι φοβερά συμπαθής και του έχω πολύ σεβασμό και του Θέμου που είπε αυτή την ατάκα, γιατί δεν συμβαίνει αυτό».

Και για να καταλάβεις, ο Αρναούτογλου αποκάλυψε στην κάμερα του Star ότι έχει δώσει μάχη για να ξεφύγει από τους παπαράτσι που τον κυνηγούν στον δρόμο με μηχανάκια. Μέχρι και κόκκινο φανάρι έχει περάσει για να τους ξεφύγει. Κι εννοείται ότι ποτέ δε σήκωσε το τηλέφωνο για να κανονίσει "παπαράτσι" φωτογράφηση.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι στα ξεκινήματα του ευχόταν να τον φωτογραφίζουν, αλλά στη συνέχεια το μετάνιωσε. «Όταν ξεκινούσα το ευχόμουν να με φωτογραφίζουν οι παπαράτσι οπότε μετά που έγινε στην υπερβολή και ένιωσα άβολα δεν μπορούσα να πω δεν το θέλω γιατί το ευχήθηκα. Πρόσεχε τί εύχεσαι γιατί μπορεί να σου συμβεί»,δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για την ιστορία, ο Παπαδάκης είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Εμένα δεν με έχουν πιάσει ποτέ να κάνω τις βουτιές μου στη θάλασσα γιατί ποτέ δεν φώναξα τις κάμερες. Τα πάντα είναι στημένα».