Παπαδοπούλου: Γιατί έκανε την Ελένη να βουρκώσει;

15.02.2013
Του Αγίου Βαλεντίνου η Πέμπτη και η Ελένη Μενεγάκη είπε να καλέσει την Δήμητρα Παπαδοπούλου.

«Επικίνδυνες αποστολές» αλλά το Λενιώ παλιά καραβάνα, ξέρει να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις. Αλλά πού να υπολόγιζε ότι η πετυχημένη ηθοποιός θα την έκανε να προβληματιστεί, να αγχωθεί ακόμη και να βουρκώσει, μέρα αγαπησιάρικη που ήταν.

«Νομίζω ότι το κοινό έχει μια πολύ πιο σοφή απόσταση από ότι έχουν οι δικοί μου άνθρωποι. Οι κοντινοί μου άνθρωποι έχουν την τριβή που έχει η καθημερινότητα. Θα με δουν κι έτσι, θα με δουν κι αλλιώς, οπότε μπορεί να είναι λίγο πιο αυστηροί. Ενώ οι άνθρωποι γενικά σαν σύνολο με αποδέχονται πιο πολύ. Και με σένα δεν είναι το ίδιο μωρέ; Δε σε αγαπάνε πιο πολύ στην άπλα τους ή στο πιο στενό;», ρώτησε η Παπαδοπούλου το Λενιώ.

Κι εκείνη έντονα προβληματισμένη και βουρκωμένη απάντησε όλο νόημα: «Άσε σκέφτομαι κι εγώ τα δικά μου, μη δίνεις σημασία». Χμ. Μας έβαλε σκέψεις στο μυαλό. Για να μας κάνει χειρότερα στη συνέχεια όταν η κουβέντα πήγε στο γάμο και στο γεγονός ότι η Παπαδοπούλου δεν θέλει καν να το επιχειρήσει.


«Κι εγώ πάντα φοβόμουν τον γάμο, αλλά παντρεύτηκα δυο φορές. Τον φόβο του γάμου τον είχα πάντα, ενώ την οικογένεια πάντα τη φανταζόμουν, εγώ όμως το έκανα δύο φορές. Το’ κανα και το επέλεξα και το’ κανα, δεν με έβαλε κανείς με το ζόρι», εξομολογήθηκε η Ελένη.

Και μας αποτελειώνει στο τέλος με το αινιγματικό της σχόλιο στο κοπλιμέντο που της έκανε η ηθοποιός για τα μάτια της.

«Τι όμορφα μάτια που έχεις. Μπορώ να καταλάβω έναν άνδρα, ο οποίος μπορεί να σε κοιτάει και κάποια στιγμή αποβλακώνεται», της είπε αλλά το Λενιώ όχι μόνο δεν κοκκίνισε από ντροπή για το κοπλιμάν, αλλά αντέδρασε.

«Άσε μας ρε Δήμητρα, το αποτέλεσμα μετράει. Η αρχή πάντα είναι ωραία στη σχέση, το αποτέλεσμα μετράει», απάντησε και πολύ μας προβλημάτισε.